Agencija za selidbe Pakovanje & Selidbe - Beograd

Dubrovačka 26/2, Beograd
Selidbe
1304 Pregleda

Pakovanje & Selidbe je profesionalna agencija koja pruža usluge profesionalnog pakovanja i zaštite Vaših stvari po najvišim standardima a selidbe vrši po vrlo pristupačnim cenama. Za desetogodišnje uspešno poslovanje zaslužan je visokokvalifikovani tim mladih ljudi koji godinama sarađuju sa holandskom firmom Corstjens koja se bavi selidbama ambasada i diplomata širom Evrope i sveta.

Zašto angažovati agenciju za selidbe?
Svaki čovek se preseli makar jednom, a nekada i mnogo češće. Ukoliko planirate da sami organizujete selidbu, pripremite se na mnoštvo stresnih i napetih situacija a vrlo lako se može desiti da u prosecu selidbe oštetite zidove, uništite nameštaj ili tek postavljen parket. Upravo iz ovih razloga, sigurnije je pakovanje i zaštitu Vaših stvari, kao i sam proces selidbe, prepustiti stručnom timu koji će celokupan posao obaviti umesto Vas.

Na početku procesa selidbe će operater agencije Pakovanje & Selidbe besplatno proceniti selidbu (u odnosu na veličinu stambenog prostora i količinu stvari). Kad su u pitanju manje selidbe, procena se vrši telefonskim putem a za one veće operater dolazi u Vaš stambeni prostor i zajedno sa Vama prolazi sve stavke selidbe nakon čega dobijate informacije o ceni, trajanju, pakovanju i zaštiti Vaših stvari.

Sama selidba može da se podeli i na nekoliko dana, ukoliko Vam takav tempo više odgovara.
Radno vreme agencije Pakovanje & Selidbe je od 9 do 22h radnim danima i od 10 do 20 h vikendom.

Ova beogradska agencija za selidbe Vam nudi 3 različite vrste usluge pakovanja: delimično ili potpuno ( pakovanje u adekvatne kutije za selidbe) ili će samo obezbediti kutije, materijal za pakovanje i kratku obuku kako da to sami uradite. Tim agencije Pakovanje & Selidbe Vam preporučuje da otpakivanje stvari prepustite njima kako ne bi došlo do nekog oštećenja. Nakon što isparaznite sve kutije, oni će ih pokupiti kao i sav ostali iskorišćeni materijal za pakovanje.

Njihova transportna vozila (kamioni i kombiji) su specijalno tapacirani za bezbedan, siguran i pouzdan prevoz Vaših stvari.

 

Želite da postavite Vašu agenciju za selidbe na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

O datumu ili načinu organizacije selidbe u kojoj će Vam pomoći agencija Pakovanje& Selidbe, dogovorite se telefonom 0638136346.

Pogledajte i šta nude ostale agencije za selidbe.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se