Moteli Beograd

Moteli Beograd su ugostiteljski objekti koji pružaju smeštaj gostima na nešto drugačiji način od hotela, hostela i apartmana u kojima turisti borave više dana sa ciljem da budu što bliže moguće centru Beograda ili nekom specifičnom delu grada. Moteli ne moraju obavezno imati lep pogled. Njihova namena je drugačija, pa se moteli pretežno lociraju pored glavnih saobraćajnica, značajnih saobraćajnih punktova ili na ulazu i izlazu iz velikih gradova. Ista stvar važi i kada su u pitanju moteli u Beogradu i njegovoj okolini, koje vam ovom prilikom predstavljamo.

Zašto su moteli u Beogradu dobar izbor smeštaja?

Svrha motela prvobitno je bila da se nakon dugog puta automobilom, motorom ili kamionom, putnici odmore, naspavaju i da mogu bezbedno da parkiraju svoje vozilo, kako bi sledeći dan nastavili dalje put. Međutim, masovnom upotrebom automobila moteli su doživeli eksapanziju. Njihov standard se znatno povećao, pa se danas mogu naći i gradski luksuzni moteli sa restoranima, bazenima i drugim pogodnostima koje nemaju čak ni najbolji kafići u Beogradu. Takvi moteli postoje i u Beogradu, te mogu zadovoljiti potrebe i najizbirljivijih gostiju.

Šta nude moteli kao tip smeštaja?

Moteli u Beogradu pružaju gostima udoban smeštaj, bilo da vam je potrebno prenoćište ili dnevni boravak. Pored sobe imaćete parking mesto, a u sklopu smeštaja uglavnom ćete imati:
  • bežični internet,
  • tv,
  • sopstveno kupatilo,
  • restoran i
  • recepciju koja radi non-stop.
U Beogradu ćete pronaći motele nedaleko od grada, pa ukoliko tragate za jeftinijom varijantom smeštaja, motel može biti odlično rešenje. Moteli su manjeg kapaciteta u odnosu na ponudu koju imaju hoteli u Beogradu, i po svojoj vrsti su drugačijeg sadržaja. Moteli obično nemaju mnogo spratova, ali obavezno imaju bar jedno mesto za parking po sobi, pa nude gostima opušteniju i neformalniju atmosferu u odnosu na hotele i vremenom su promenili svoju prvobitnu ulogu. U sklopu motela postoje restorani i kafe barovi, pa ih gosti koriste i za višednevno prenoćište.

Moteli Beograd cene prenoćišta i dnevnog boravka

Cene smeštaja u motelima su znatno niže nego cene prenoćišta u hotelima. Obično su za oko 50% niže. Ovo je jedan od glavnih razloga zašto gosti Beograda odlučuju da prenoće u Motelu. Motel prenoćište će ponuditi dovoljan komfor za prekopotreban odmor od dugog puta. Nemojte misliti da dnevni boravak u motelu išta zaostale za prenoćištem. Dešava se da ruta kojom putujete iziskuje putovanje noću, pa je motelski dnevni boravak idealan da se odmorite, napunite baterije i ponovo pođete u pohod na auto put i magistrale Beograda, gde se moteli u Beogradu i okolini zaista i nalaze.

Koje vrste motela postoje?

Postoji više vrsta motela koji se razlikuju po kvalitetu smeštaja:
  • motel-kućice
  • Motel-bungalovi
  • motel-kamp
  • motor-hoteli
Izdvajaju se motor-hoteli koji su namenjeni višednevnom boravku turista sa prevoznim sredstvom. Ovo je najluksuznija varijanta motela. Gostima nude posebne usluge hrane i pića, a imaju i druge sadržaje poput restorana, igrališta i tržnih centara. Bilo da tražite povoljno prenoćište u Beogradu ili da vam dolaze gosti iz drugog grada i nemate gde da ih smestite, nemojte oklevati da pogledate neki od motela sa Belgrade Eye liste motela. Na listi najboljih motela u Beogradu pronaći ćete udoban i čist smeštaj po povoljnim cenama, a videćete i fotografije soba i lokacije gde se oni nalaze. Trenutno prikupljamo sve važne informacije o motelima Beograda, te se nadamo da ćete uskoro moći da nađete veliku ponudu motela u Beogradu. Vaš Belgrade Eye

Partneri

Pretplatite se