Beograd Apartmani

Sekcija Beograd apartmani je instesantna ako tražite miran, opušten a relativno jeftin smeštaj u Beogradu. U odnosu na hotele, sekcija Beograd aparmani predstavlja smeštaj koji je povoljnija opcija za Vas. Kratkoročno iznajmljivanje apartmana u Beogradu je postalo veoma popularno, pa mnogi gosti u Beogradu odlučuju da za jedno, a najčešće više noćenja koriste iznajmljivanje apartmana. Ukoliko tražite miran, opušten i relativno jeftin smeštaj u Beogradu, onda je ova sekcija Apartmani u Beogradu pravo mesto za vas. Stoga je BelgradeEye odliučio da vam predstavi detaljnu listu apartmana koje možete iznajmiti, i koji će ponuditi potpuno novi oblik lagodnosti, kada je smeštaj u glavnom gradu u pitanju.

Kako izabrati najbolji apartmanski smeštaj u Beogradu?

Sama ponuda apartmana za izdavanje je vrlo velika, tako da u moru istih, pitate se kako da znate da je to baš apartman koji po svemu vama najviše odgovara. BelgradeEye se potrudio da na jednom mestu okupi sve nekretnine privremeno izdavanje za potrebe boravka u Beogradu. One se nalaze u lepim delovima centra Beograda, od  istorijski zanosnog Dorćola, preko čarnih glavnih gradskih trgova, do elitnih delova mirnog Vračara. Najpre treba poći od toga da li želite porodični apartman, apartman za parove ili ste privremeno u Beogradu zbog posla, pa vam je neophodan jednosoban ili ti apartman za jednu osobu na par dana (neki apartmani se iznajmljuju sa minimum od 3 dana), a zatim razmisliti o samoj lokaciji koja vam je podobna.

Porodični apartmani

Sa porodicom ste i želite maksimalnu udobnost apartmana kako biste se osećali kao kod kuće. Ovakvi apartmani vam pružaju sve blagodeti doma. Prilično su prostorni i uredni, opremljeni sa svim što je neophodno za prijatan boravak i obećavaju apsolutnu privatnost. Tako da, možete se opustiti sa najdražima, prepustiti užitku i preneti deo porodične idile i u Beograd apartmane.

Apartmani za parove

Idealni apartmani u Beogradu za mlađu populaciju ili parove koje dolaze u prestonicu radi zabave i turizma. Bilo da ste sa najboljom drugaricom, najboljim drugom, dečkom ili devojkom - ovi apartmani čine se idealnim za vas i vašeg saputnika. Uživajte u apsolutnoj udobnosti apratmana za dvoje i učinite vaš boravak u Beogradu nezaboravnim iskustvom građeći sećanja koja ostaju za ceo život.

Jednosobni apartmani

Igrom slučaja zatekli ste se u Beogradu u prolazu i potreban vam je smeštaj, ili pak poslovni put vas je naveo u Begrad, ili ste možda jedan od samotnjaka koji voli da avanture doživljava samostalno. Znate šta vam je činiti… Pravac BelgradEye Beograd Apartmani i eto rešenja. Veliki broj nekretnina vam je na raspolaganju, a među kojima možete naći onaj koji je baš po vašoj meri, kako u pogledu lokacije, tako i samog enterijera.

Moderni apartmani u Beogradu

Još uvek vlada zabluda da su apartmani stari stanovi i sobe koje godinama nisu sređivane, a koje se izdaju za neverovatne sume novca. Naprotiv, veliki broj preduzimača u Beogradu je svoje velelepne građevine pravio prema potrebama iznajmljivanja, bogatih gostiju, uz obavezan osvrt na pristupačne apartmane. Ove moderne zgrade često nude uslugu čuvara zgrade, dežurnog domara i pogodnog parkinga. u Beogradu se grade čitavi blokovi novih zgrada i apartmana, opremljenih za potrebe modernih gostiju koji žele samo najbolje za sebe. Veliki penthausi, duplex apartmani i zgrade sa bazenom više nisu budućnost.

Cene apartmana u Beogradu

Nekretnine koje se nalaze se u lepim delovima centra Beograda, od šarmantnog Dorćola preko vreve glavnih gradskih trgova, do elitnih delova mirnog Vračara. Cene apartmana u Beogradu kreću se između 30 i 100 eura na dan.

Kako odabrati najbolju lokaciju apartmana za iznajmljivanje?

Što se tiče same lokacije apartmana u Beogradu, svaka lokacija nosi određenu cenu. Centar je skuplji, periferija jeftinija, ali veoma važnu ulogu igra povezanost lokacije sa drugim delovima grada. Gradski prevoz, marketi u blizini itd. Želite biti deo bogatog kulturnog i noćnog života strogog centra Beograda, onda morate biti spremni i više da platite. Tako, na primer, ako želite biti deo centra društvenog života Beograda gde su smešteni najpoznatiji hoteli, kafići i restorani, ona je  lokacija kao što su Terazije pravi izbor za vas. Zatim, tu je graciozna Skadarlija, popularan boemski kvart Beograda koja, sa apsolutnom sigurnošću tvrdimo, može da ponudi izuzetno lep provod u duhu starih, akustičnih melodija Beograda koje dopiru iz brojnih restorana i kafana. Tu je i nezaobilazna “Silikonska dolina” Beograda u Strahinjića Bana, a koja će nakon vaše prve posete, pa sigurni smo, postati omiljena stanica u Bg-u. Ukoliko ste više za to da odmor izađe iz okvira buke i gužve, odličan izbor bi bio miran Vračar. Prođite kroz ponudu apartmana koju nudimo, pozovite broj telefona, rezervišite smeštaj i napišite nam svoje utiske, kako bi i drugi gosti mogli na lak način da odluče koji je apartman ili agencija za njih.

Partneri

Pretplatite se