Agencija za selidbe Avala - Beograd

Železnička 87 b, 11000 Beograd
Selidbe
1172 Pregleda

Avala selidbe je agencija čija je osnovna delatnost selidbe i transport robe. Vrše selidbe privatnih stanova, poslovnih prostora, ugostiteljskih objekata, fabrika i ustanova. Agencija Avala posluje uspešno od 2002. godine, njihovi korisnici su brojne ambasade, firme i fizička lica. Ako želite da Vaša selidba protekne bez panike, stresa i nerviranja, pozovite Avalin tim koji je uvek na visini zadatka.

Agencija za selidbe Avala vrši kamionski, kombi ili prevoz pikapom širom Srbije. Njihov vozni park je specijalizovan za transport nameštaja i druge robe. Vozila su tapacirana, a prilikom transoprta koriste se odgovarajuća sredstva kako bi se zaštitila svaka stvar koju sele.

Ako Vam je zbog renoviranja stana, poslovnog prostora ili iz drugih razloga potrebno da odložite Vaše stvari na neko vreme Avala vam nudi odgovarajući prostor za skladištenje. Agencija Avala prevozi sve vrste paletne robe kao i drugih tereta u Beogradu i širom Srbije, a stari i dotrajali nameštaj kao i nepotrebne stvari odvozi na deponiju. Obezbediće Vam kartonske kutije za pakovanje stvari svih veličina i dimenzija, montirati i demontirati nameštaj svih vrsta tokom selidbe ili nevazano za nju (ormana, regala...). Selidbu kasa, klavira i TA peći kao i premeštanje stvari u zgradi ili kancelariji obavezno prepustite agenciji Avala.

Spakovaće i pripremiti stvari za selidbu i nekoliko dana pred sam događaja ako Vam tako više odgovara i ako se odlučite da selidbu u potpunosti prepustite njima.

 

Želite da postavite Vašu agenciju za selidbe na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Cene su vrlo povoljne i prilagođene standardu u Srbiji. Pošto se svaka selidba ili transport robe razlikuje po mnogim činiocima, za preciznu informciju o ceni je najbolje da ih kontaktirate telefonom 0113142188 ili 0637800292.

Pogledajte i šta nude ostale agencije za selidbe.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se