Agencija za selidbe Fokus - Beograd

Ratnih vojnih invalida 36/42, 11000 Beograd
Selidbe
1090 Pregleda

Agencija za selidbe Fokus pruža usluge selidbe privatnih stanova i poslovnih prostora. Bezbednost Vašeg nameštaja je njihov prioritet. Ukoliko ste zabrinuti za sigurnost svojih stvari, Fokus Vam nudi garanciju na oštećenja u obliku ugovora. Radnici su vrlo iskusni a vozila potpuno opremljena za selidbe sa etisonima na podu kao i kartonima i ćebadima za zaštitu nameštaja prilikom transporta.

Ukoliko ste previše zauzeti ili jednostavno želite da kompletnu selidbu prepustite profesionalcima, Fokus je u stanju da odradi kompletnu selidbu za Vas (potpuno pakovanje i raspakivanje čitavog stana). Vaša uloga može da bude jedino da obavestite komšije o selidbi i, eventualno, da obezbedite parking ispred zgrade za njihovo vozilo, ako je moguće.

Iako je svaka selidba priča za sebe, pokušaćemo da vam damo bar grubu predstavu koliko bi Vaša mogla da košta. Pobrojaćemo samo neke faktore koji utiču na cenu: količina stvari (nameštaja, kutija ), stanje nameštaja, spratovi, prilaz do zgrade, vrsta usluge (selidba sa ili bez  pakovanja, demontaže, montaže, ugradnje elemenata, zaštite nameštaja).

Ako je u pitanju npr. dvosoban  stan, koji se nalazi na prvom ili drugom spratu zgrade (ili zgrada u kojoj se nalazite ima teretni lift) i ako su slični uslovi i u stanu u koji se selite, a potrebna vam je samo osnovna usluga selidbe ( rešili ste da se sami spakujete), cena selidbe se kreće između 12.000 i 16.000 dinara. Pakovanje garderobe i pokućstva se naplaćuje po broju utrošenih kutija. Cena pakovanja po kutiji je 200 dinara, za lomljive stvari je 250 dinara po kutiji. Za pomenuti prosečan stan obično se utroši oko 30 - 50 kutija, što znači da se cena selidbe sa pakovanjem kreće u rasponu od 20.000 do 30.000 dinara. Demontaža i montaža ormara, francuskih ležajeva i kuhinja se kreće u rasponu od 1000 do 2000 dinara po komadu (3000 za američki plakar) a u tom rasponu se kreće i cena kačenja elemenata na zidove (viseća kuhinja, police itd). Zaštita nameštaja “streč“ folijom košta 1000 dinara (za jednu ugaonu garnituru npr). Za posebno osetljive stvari koristi se “puc-puc“ folija koja se naplaćuje 150 dinara po utrošenom kvadratu.

 

Želite da postavite Vašu agenciju za selidbe na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Ne postoji problem koji može da se javi prilikom selidbe a da ga agecnija Fokus nije uspešno rešila. Ako ste spremni za saradnju, pozovite ih: 0112721340 ili 0642796431.

Pogledajte i šta nude ostale agencije za selidbe.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se