Agencija za selidbe Recta Via - Beograd

Igmanska 16
Selidbe
737 Pregleda

Ako želite da preselite Vašu kuću, stan ili poslovni prostor, agencija za selidbe Recta Via će Vas profesionalno voditi kroz proces selidbe. Ovaj stresan proces će Vam olakšati oni koji su preselili više od 10.000 klijenata.

Recta Via se Bavi pružanjem usluga iz oblasti transporta u zemlji i inostranstvu. Specijalnost preduzeća su selidbe fizičkih i pravnih lica. U sklopu ove delatnosti pružaju sve prateće usluge kao što su: pakovanje selidbenih predmeta, utovar-istovar, kao i njihovo skladištenje ako je to neophodno. Dvadesetogodišnje iskustvo i uspeh u pružanju usluga selidbe nije slučajan, svi zaposleni su prošli obuku pakovanja i utovara robe kako se ona ne bi oštetila.

U okviru međunarodnog transporta pružaju usluge špedicije i carinjenja selidbenih predmeta i roba. Posebno se izdvaja mogućnost zbirnog transporta Vaše robe ako nije fiksiran datum dopreme, što omogućava nižu cenu transporta. Agencija za selidbe Beograd Recta Via radi sa vozilima od 1-25 t nosivosti. Njihovi organizacioni kapaciteti su dovoljno veliki da u svakom trenutku odgovore na Vaš zahtev.

Agencija za selidbe Recta Via besplatno izlazi na teren i vrši procenu posla (bez obaveze da selidbu uradite sa njima). Tom prilikom dispečeri daju korisne savete klijentima u vezi sa njihovom predstojećom selidbom kako bi se utvrdio aranžman koji Vama najviše odgovara.

Selidbe firmi mogu da izazovu poremećaj koji se odražava na posao. RectaVia kompanijama pruža uslugu profesionalne selidbe po pristupačnoj ceni i u najbržem roku, bez obzira da li je lokalna ili regionalna selidba u pitanju.

Recta Via poseduje veliko iskustvo u izvršavanju sitnih zanatskih radova i popravki neophodnih u svakom domaćinstvu kao što su vodovodne i električne instalacije, priprema električnih uređaja za transport, demontaža i montaža nameštaja, priprema selidbenih predmeta za preseljenje tj. pakovanje.

Agencija za selidbe Recta Via radi za Vas 24h dnevno, 365 dana u godini.

 

Želite da postavite Vašu agenciju za selidbe na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Da selidba bude lepo iskustvo, pozovite agenciju za selidbe Recta Via na sledeće brojeve telefona: 011 2191 292, 063217304.

 

Pogledajte i šta nude ostale agencije za selidbe.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se