ABC Autoprevoznička radnja Stošić - Beograd

Vodovodska 177, 11000 Beograd
Selidbe
1294 Pregleda

Osnovna delatnost firme „ABC Autoprevoznik Stošić Ivan“ je transport, organizacija i koordiniranje selidbe u gradskom, međugradskom i međunarodnom prevozu. Ukoliko želite da Vaša selidba protekne sa što manje stresa i brige, obratite se autoprevozniku Stošić i stručni radnici će posao obaviti najkvalitetnije, u najkraćem mogućem roku. Ova beogradska firma za pomoć pri selidbi radi od 0 do 24h, svih 365 dana u godini.

Autoprevoznik Stošić poseduje kombi vozila nosivosti do 3 tone. Sva vozila su tapacirana i posebno opremljena tako da vaša selidbe ili bilo kakav kombi prevoz robe protekne u najboljem redu. Njihovi zaposleni su u stanju da izvrše celu selidbu, koliko god komplikovana bila, bez ikakvih problema. Dakle, možete im prepustiti i pakovanje i zaštitu stvari, utovar i istovar, montažu i demontažu nameštaja, kao i odvoz starog nameštaja i nepotrebnih stvari.

Ako Vaša selidba podrazumeva transport gabaritnijih, glomaznih i teških stvari, nemojte brinuti jer ABC Autoprevoznik Stošić vrši i kamionske selidbe. Kamioni su i tehnički i higijenski redovno održavani i možete biti sigurni da će Vaša imovina biti sigurna u njima.

Ukoliko se brinete da će Vas selidba koštati previše i zbog toga ne želite ni da se upuštate u taj proces- ABC Vam nudi uslugu besplatne procene selidbe, pre nego što sam angažman i počne. Znaćete unapred tačno koliko će Vas selidba koštati i neće Vas sačekati nikakvi neprijatni i neočekivani troškovi kada se sve završi.

Pokrivaju teritoriju cele Srbije i u stanju su da izvrše i velike međugradske selidbe kao i selidbe firmi.

 

Želite da postavite Vašu agenciju za selidbe na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Gde god da se nalazite i kuda god da želite da stignete, ABC Autoprevoznik Stošić je u mogućnosti da dođe do Vas i da prebaci Vašu imovinu na željenu lokaciju, efikasno i povoljno. Detalje saznajte telefonom: 0112571606 ili 0659990209.

Pogledajte i šta nude ostale agencije za selidbe.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se