Poliklinika Vizim - Beograd

Knez Miletina 36, Beograd
Poliklinike
958 Pregleda

Poliklinika Vizim je među prvima u zemlji omogućila pacijentima lečenje po tipu pretplate na zdravstveni karton. To podrazumeva da je pacijent u mogućnosti da po veoma pristupačnoj ceni sebi unapred omogući godišnji medicinski nadzor. Nosioci zdravstvenog kartona imaju pravo na neograničen broj usluga koje se obavljaju u Domu zdravlja Vizim. U to spadaju besplatni pregledi, dijagnostika i terapija. Složeniji dijagnostički pregledi su dostupni sa popustom od 30 odsto a kućne posete lekara sa popustom od 20 odsto.

Poliklinika Vizim radi više od dvanaest godina ispod Skadarlije a njenom osoblju veruju i zaposleni u Narodnom pozorištu. U njihovoj zgradi je otvorena Vizimova poliklinika u kojoj se leče sva tri ansambla (opera, drama i balet). Druga ordinacija poliklinike se nalazi u palati Beograđanka i u njoj se leče novinari televizijskih radio i novinskih kuća.

Radni deo Doma Zdravlja Vizim čine specijalističke ordinacije, ultazvučni-doppler kabinet, kardiološki kabinet (sa ergometrijom, kompjuterizovanom spirometrijom, holterom EKG-a i TA, ehokardiografijom i dopplerom srca). Na raspolaganju su i aparat za EEG mozga, ginekološka ordinacija sa kolposkopom, pedijatrijska, oftalmološka, dermatološka i stomatološka ordinacija. Ovde možete koristiti i kliničko-biohemijsku laboratoriju, fizikalnu medicinu sa hidro i kinezi terapijom, laserima, magnetima i biostrujama.

Terenska služba Doma Zdravlja Vizim je opremljena aparatom za EKG, aparatom za ultrazvuk i kompjuterizovanim laboratorijskim aparatom za rad na terenu tako da su spremni u svakom trenutku da Vam pritrče u pomoć na najdekvatniji način.

Vizim je spremio pogodnost za pravna lica-besplatno otvaranje zdravstvenih kartona za sve zaposlene, besplatan oftamološki pregled u kompaniji, preventivni sistematski pregled zaposlenih. U sklopu ove povoljne ponude je obavljanje periodičnih pregleda i izrada akta o rizicima na svim radnim mestima.

Brojne su humanitarne akcije u kojima učestvuje ova poliklinika preko kojih izražava visoku brigu o zdravlju sugrađena. Sarađuje sa Institutom za transfuziju krvi, Republičkim upravnim organima, nevladinim organizacijama za brigu o nezbrinutoj deci kao i mnogobrojnim fondacijama.

 

 

Želite da postavite Vašu polikliniku na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Radno vreme poliklinike Vizim je od 8 do 21 h radnim danima a subotom od 8 do 18h. Broj call centra je 0113390000.

Pogledajte i šta nude ostale poliklinike.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se