Poliklinika Bel Medic - Beograd

Viktora Igoa 1, Beograd
Poliklinike
1622 Pregleda

Bel Medic je zdravstvena ustanova koja u svom sastavu ima Opštu bolnicu, Polikliniku i Dom zdravlja. U bilo koje doba dana ili noći, telefonskim pozivom možete da dođete do iskusnih specijalista iz svih oblasti medicine za decu i odrasle. Sve tri lokacije su povezane jedinstvenim Call-centrom i integralnom kompjuterskom mrežom. 24 sata dnevno, svih sedam dana u nedelji njihovi doktori Vam mogu pružiti pomoć kako u okviru Bel medica, tako i na terenu ili u Vašem stanu. Zahvaljujući prenosivoj opremi (od ultrazvuka do rentgena), gotovo sve zdravstvene usluge – i dijagnostičke i terapijske - pacijent može dobiti i kod kuće, u kancelariji... Bel Medic ima i tri kompletno opremljena sanitetska vozila kojima obavlja prevoz pacijenata u zemlji i inostranstvu.

Pored moderne opreme za rendgensku i ultrazvučnu dijagnostiku, raspolaže i mamografom i najsavremenijim 64-slajsnim CT-skenerom za neinvazivne preglede svih delova tela, kao i mobilnom opremom koja omogućava primenu nekih dijagnostičkih i terapijskih procedura i na terenu. Pored stalno dežurne stomatologije u bogatoj zdravstvenoj ponudi Bel Medic-a su i laparoskopska, artroskopska i estetska hirurgija, sitematski pregledi, medicina rada, pregledi vozača…

U poliklinici Bel medic se vrše sledeće opercije: sve intervencije u lokalnoj anesteziji, laparoskopska hirurgija, operacije žučne kese, laparoskopska ginekološka hirurgija, operacije kile slepog creva, krajnika. Možete obaviti kompletnu dijagnostiku jer poseduju labaratoriju, ultrazvuk i rendgen...

Poliklinika Bel Medic ima sve uslove za bolničko lečenje dece i odraslih, kao i za postoperativnu negu. U izuzetno prijatnom ambijentu i luksuzno opremljenim bolničkim sobama i apartmanima (TV, internet, štampa, izbor jelovnika...) nude Vam mogućnost kompletnog bolničkog ispitivanja i multidisciplinarnog lečenja.

Usluge možete platiti gotovinom, kreditnom karticom, preko računa (virmanski) ili ugovora sa osiguravajućim kućama.

 

 

Želite da postavite Vašu polikliniku na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Bel Medic Opšta bolnica se nalazi na adresi Koste Jovanovića 87, u blizini Zvezdinog stadiona, a Bel Medic Dom zdravlja u Palmira Toljatija 1, preko puta Opštine Novi Beograd.

Dežurni telefoni call centra Bel medica su 0113091000 ili 065 309 1000.

Pogledajte i šta nude ostale poliklinike.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se