Poliklinika Medicor, poliklinika iz oblasti radiologije, interne medicine i hirurgije - Beograd

Bulevar Umetnosti 15/1, blok 30, Beograd
Poliklinike
1440 Pregleda

Medicor je u polikliniku prerastao iz specijalističke radiološke ordinacije kao potreba da se pacijentima pruži što više zdravstvenih usluga na jednom mestu ali i kao želja da se na drugačiji način, sa poverenjem i iskustvom približi pacijentima i da im se pomogne onda kada im je lekarska pomoć potrebna. Glavna namera je bila da se izbegnu duga čekanja u redu za lekarski pregled, brz i često površan pregled, neodgovarajuća terapija, formalne kontrole...

Rendgen dijagnostika je i pored najsavremenijih metoda „imaging-a“ kao što su skener ili magnetna rezonanca, zadržala svoje važno mesto i u najsavrmenijim dijagnostičkim centrima i to u najrazličitijim oblastima medicine kao što su gastroenterologija, urologija i nefrologija, ortopedija sa traumatologijom i reumatologija, kardiologija i pulmologija, otorinolarigologija.

Ultrazvučnom dijagnostikom se u Medicoru rade pregledi trbušnih organa, vrata, dojki i pazušnih regija, mekotkivnih struktura i zglobova, ultrazvučni pregled ginekološke regije, pregled srca i kukova kod beba.

Kolor doppler se u polikinici Medicor koristi za ehokardiografiju, krvne sudove vrata, ruku i nogu, jetre, bubrega, abdominalne aorte...

Od hirurških procedura u poliklinici Medicor su pacijentima na rapolaganju operacije pod lokalnom anestezijom iz oblasti opšte i vaskularne hirurgije, urologije i ortopedije sa traumatologijom.

Doktori interne medicine u ovoj poliklinici mogu pomoći pacijentima koji imaju probleme iz sledećih oblasti: kardiologije, gastroenterologije, hematologije, nefrologije, neurologije, neuropsihijatrije, dermatovenerelogije, otorinolarinologije, reumatologije, pulmologije, imunologije i pedijatrije.

Labarotorijske usluge koje možete koristiti su: biohemija, mikrobiologija, mikologija i parazitologija.

Još jedan korak više ka pacijentu u poliklinici Medicor čine praksom da se konsultacije sa doktorom obavljaju preko telefona. To važi i za stare pacijente koji proveravaju terapiju sa doktorom ili potencijalne pacijente koje zanima kome da se obrate za svoj zdravstveni problem. Ovakva komunikacija dodatno učvršćuje poverenje a pacijentima daje slobodu da se nesmetano obrate doktorima.

 

 

Želite da postavite Vašu polikliniku na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Radno vreme je od 8 do 20:30h, subotom od 8 do 18h. Zakažite pregled na 0112137311 ili 0603181920.

Pogledajte i šta nude ostale poliklinike.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se