Poliklinika Opšta bolnica Una - Beograd

Vojvode Skopljanca 19, Beograd
Poliklinike
5800 Pregleda

Opšta bolnica Una među prvima u svetu je uvela radiotalasnu, ultrazvučnu, lasersku tehnologiju, minimalnu invazivnu dijagnostiku i operativu (artroskopiju, laparoskopiju, endoskopiju), ligaluš, THD, infrared, kuzu i dr. koji se smatraju poslednjim rečima moderne medicine. To samo govori o kontinuiranom praćenju najnovijih svetskih dostignuća u oblasti medicine i medicinske tehnike. „Priroda leči, lekar asistira oslanjajući se na najsavremenija tehnička dostignuća“. Zato je jedan od prioriteta u bolnici Una stalno unapređivanje vrhunske tehnologije koja je postala nezaobilazni deo moderne medicine.

Dve operacione sale opremljene su dovodima za centralne gasove i kompletnim sistemom monitoringa. Raspolažu organizovanim sanitetskim interkontinentalnim avio transportom i najsavremenijim reanimobilima, osposobljenim za prevoz najtežih pacijenata.

Zahvaljujući svemu navedenom poliklinika Una uspeva da reši medicinske probleme svojih pacijenata koji dolaze ne samo iz srpskih zdravstvenih ustanova i iz ustanova bivših jugoslovenskih republika već i iz najeminentnijih zdravstvenih centara iz Evrope i sveta.

Najviši profesionalni nivo rešavanja bolesnih stanja bolnica Una je uvela i u pedijatriju, kardiologiju, pulmologiju, hematologiju, nefrologiju i ostale internističke discipline. Bave se i dijagnostikovanjem i operativnim lečenjem širokog spektra onkološke problematike dojke, štitaste žlezde, organa za varenje, genitalnih i reproduktivnih organa, kostiju i mekih tkiva, lica i vrata. Pošto je iz specijalne hirurške prerasla u opštu bolnicu, Una je uspela da zadrži važan kvalitet izvođenja najsloženijih operacija čak i iz domena ortopedije, estetske i rekonstruktivne hirurgije i čitavog niza drugih operativnih grana.

Pored složenih medicinskih problema koji su svakako najveći i najizozovniji u profesionalnom smislu, ova privatna poliklinika se bavi i rešavanjem na prvi pogled banalnih svakodnevnih medicinskih problema (urastao nokat, hemoroidi, bolni čukljevi, hipertenzija, urinarne i ginekološke infekcije, oboljenja uha, grla, nosa, sinusa, nesvestice i vrtoglavice...)


Velika pažnja se poklanja i komforu bolesnika tako da sobe za oporavak i boravak pacijenata poseduju zasebna kupatila, Internet, klima uređaje i kablovsku televiziju.

Postoji trenutak kada lekar prestaje da bude samo službeno medicinsko lice i postaje deo života osobe koju leči. Zato su lekari u klinici Una vrhunski stručnjaci i izuzetni ljudi a ova bolnica jedna od vodećih privatnih klinika u zemlji.

 

 

Želite da postavite Vašu polikliniku na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Pogledajte i šta nude ostale poliklinike.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se