Klub The Tube, Beograd

Simina 21 (ulaz iz Dobračine), 11000 Beograd
Preporučena mesta
268 Pregleda

Muzički koncept kluba The Tube je namenjen svim ljubiteljima elektronskog zvuka od housa, funka, nu jazza pa sve do tehno i minimal-a.“ I sing this body electric“ sija na zidu i tako jasno predočava vrstu provoda koji ovde možete očekivati.
Kapacitet je 500 gostiju, radi tri dana u nedelji. Četvrtak je rezervisan za Live at Tube nastupe, petkom je klub rezidentura domaćih underground DJ-eva uz mnogobrojne inostrane goste. Subotom ćete zateći malo komercijalnijije tonove: fanky i disco house, kao i razne varijante popularne muzike 80ih i MTV generacije.

Enterijer je minimalističko hedonistički u kome dominiraju jasno definisane linije i zanimljiva rešenja u betonu i drvetu. Uređenje je namenski rađeno da pobuđuje berlinski duh. Stolovi su niski, mesta je dovoljno za sve. Podijum je duguljast, sa mnogo uskih prolaza, dugačak 23 metra. Kombinacija drvete, betona i metala pored estetske funkcije ima zadatak i da izoluje ovaj klub od komšija u strogom centru grada. Iako je ozvučenje visoko kvalitetno, najnovije generacije Turbosound „NUQ“, Dorćolci spavaju bez muke zbog muzike iz Tuba.

Petorica barmena suvereno dominiraju gigantskim šankom od 9 metara dužine, oni su garancija da će isporuka pića biti brza. Kokteli su im, pored brzine, zaštitini znak.

Po izboru učesnika jedne ankete The Tube je proglašen za najbolji klub 2011 godine, slažete li se s tom procenom? Pišite nam na: https://www.facebook.com/belgradeeye

 

Želite da postavite Vaš klub na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

The Tube radi od četvrtaka do subote od 22 do 4 h, rezervišite svoje mesto na 0652011123.

Pogledajte i ponudu rubrike klubovi u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se