Klub Brankov koktel bar, Beograd

Crnogorska 12, 11000 Beograd
Preporučena mesta
569 Pregleda

Brankov bar je jedan od najmlađih klubova u gradu ali je za kratko vreme uspeo da pokupi brojne hvale i da se visoko kotira na listi omiljenih mesta za izlazak u Beogradu. Nalazi se na prostoru Savamale koja sigurno postaje epicentar noćnog života prestonice spajajući urbano i avangardno. Upravo takav je i ovaj klub.

Bukvalno unutar jednog od stubova Brankovog mosta smešten je ovaj bar na 200 kvadrata.
Sa jedne strane su separei sa niskim stolovima ispod betonskih lukova, u kojima dominira žuto osvetljenje poput onog na samom mostu, a sa druge strane pogled puca na ulicu i okolne zgrade. Efekat disko kugle je postignut time što su iskošeni delići ogledala rasuti duž plafona pa reflektuju atmosferu, šank i goste. Gosti su većinom i naviknuti na svetla i bliceve, veliki broj poznatih i atraktivnih faca obavezno svrati u klub Brankov.

Sam enterijer kluba je kros over berlinskog i londonskog šika, to se na neki način preliva i na odabir muzike koja se ovde sluša. Utorak, sreda i nedelja rezervisani su za jazz svirke domaćih i stranih bendova. Četvrtak je veče urbane kafane, kada se u Brankovom može čuti ciganska muzika u jazz aranžmanima. U sličnom stilu organizovaće se i nastupi bendova iz Francuske, Italije i Austrije. Četvrtkom, petkom i subotom posle živih nastupa, za miksetom nastupaju poznati DJ-evi, koji disco i jazz zvuke upotpunjuju miksom aktuelnih svetskih hitova, kao i onih iz 80-ih i 90-ih godina. Živa muzika se kombinuje sa kabaretskim programom, cirkuskim i nastupima perkusionista.

Dugačak šank takođe pleni pažnju, za njegovu postavku je bio zadužen poznati engleski stručnjak. Pored bogatog izbora domaćih i stranih pića, obavezno probajte neki od brojnih koktela. Šta je najbolje popiti u ovom baru po Vašem mišljenju napišite nam na http://www.facebook.com/belgradeeye

Klub Brankov počinje sa radom već od 10h tako da možete svratiti i na jutarnju kafu, a provod traje sve do 4h ujutro. Ponedeljkom možete samo da prepričavate provod koji nudi ovaj beogradski klub, za njih je to neradan dan.

 

Želite da postavite Vaš klub na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Rezervišite svoje mesto telefonom 069 8300777, zaista je gužva.

 

Pogledajte i ponudu rubrike klubovi u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se