Klub Tramvaj, Beograd

Ruzveltova 2, 11000 Beograd
Preporučena mesta
589 Pregleda

Tramvaj je već dva puta proglašavan za klub godine u gradu, to je zaista kultno mesto koje svakako morate posetiti. Od svog osnivanja neguju kult žive svirke tako da svake večeri organizuju nastupe domaćih bendova uživo (rok, pop, jazz, bluz, latino). Muzika je prilično glasna pa ne neku ozbiljniju i dužu razmenu stavova i konverzaciju zaboravite, prepustite se muzici. Mada, govor tela i jeste poželjniji u klubovima. Ulaz u Tramvaj se ne naplaćuje.

Mesto je odlično za pivo-dva nakon posla ili za regularni izlazak bez preteranog montiranja, sređivanja i poziranja. Opušteno mesto za opuštene ljude i lud provod.
Može se reći da je osnovna koncepcija Tramvaja pubovska, zato je izbor piva ogroman, i domaćih i stranih. Od točenih preporučujemo wbf (svetlo i tamno) a pohvalan je i izbor vina. Takođe, ni ponuda kratkih pića nije ništa slabija. Tokom dana uživajte u pogodnostima happy hour ponuda. Pošto se nalazi u blizini nekoliko fakulteta ovo je koristan detalj jer dobar deo dnevne klijentele čine upravo studenti.

Enterijer je u tamnom drvetu sa mnogo ogledala, starih slika i efektnih detalja. Pomalo New Orleans atmosfera. Unutrašnjost se deli na levi i desni krak od kojih je levi deo dnevna kafić varijanta dok se desni nalazi uz masivan šank i nekako je više barska priča.

Prostor je klimatizovan i pokriven WiFi internetom. U toplim danima se aktivira i letnja bašta.

Svaki put kad je Belgradeey patrola svraćala, bila je gužva ali to ne utiče na uhodan ritam konobarskog tima. Salažljivost i brzina usluge za svaku pohvalu. Još nešto, imajući u vidu veliku gužvu i veliku količinu popijenog piva ne bi nas iznenedila nestalnost i neadekvatnost cenovnika i računa, što na žalost nije neubičajena pojava u beogradskim klubovima. Međutim, Tramvaj nije iz te priče. Tu se potpuno možete opustiti i osloniti na konobare. Bez greške. Zato se gosti sa zadovoljstvom redovno vraćaju.

 

Želite da postavite Vaš klub na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Rezervacije nisu neophodne ali je često velika gužva tako da je najbolje da svoje mesto u klubu Tramvaj osigurate telefonom 011 3808269, 064 1106815 ili 0642577813.

Pogledajte i ponudu rubrike klubovi u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se