Wellness Land - Beograd

Radoslava Grujića 25, 11000 Beograd
Teretane
1920 Pregleda

Wellness Land je ekskluzivni kompleks za rekreaciju, relaksaciju i sve-obuhvatnu revitalizaciju, prvi ove vrste u Beogradu. Na površini od preko 1050 m2 predstavljeni su sadržaji koji na fascinantan način ujedinjuju filozofiju Istoka, mistiku Orijenta, tehniku i tehnologiju Zapada, stare i moderne tretmane, namenjene svima onima koji su se odlučili za postizanje harmonije Tela i Uma.

Lociran u samom srcu grada, WellnessLand ima fitness zonu bogato opremljenu Technogym opremom, prostranu aerobic salu sa opremom za spinning i pilates, idealno projektovane svlacionice sa suvim saunama, bazen i mnogobrojne spa sadržaje. Savremena oprema centra postavlja nove standarde u domenu rekreacije, a vešto uklopljeni raznoliki sadržaji daju mogućnosti za vrhunsko uživanje, opuštanje i odmor.

Wellness Land nudi i usluge rehabilitacionih medicinskih procedura, program redukcije telesne mase i Wellness-Caffe.

Sve navedene usluge se sprovode od strane vrhunskih stručnjaka: (fitness trenera, aerobik-instruktora, fizioterapeuta, pedagoga, lekara i drugog visoko obučenog osoblja).

Korisnicima je na raspolaganju oko 6 parking mesta.

Fitness zona se prostire na više od 400 m2 i opremljena je spravama italijanskog proizvođača Techno Gym-a, najboljeg svetskog proizvođača fitness i cardio opreme.

Personalni trening

Personalni trening
Paket od 10 treninga
Duo personalni trening
Duo paket od 10 treninga
Personalni Kinesis trening
Paket od 10 Kinesis treninga
Istezanje (na kraju treninga)

Solo
Solo
Duo
Duo
Solo
Solo
Solo

1.700
15.300
2.500
23.300
1.700
15.300
1.000


 

Preporučujemo: svima sa visokim standardom . Odlična lokacija, poseduje parking, umerene cene

Za više informacija o Wellness Land fitness-spa centru u Beogradu pozovite telefon 34 44 544 ili posetite websajt centra.

Pogledajte i šta nude ostale teretane u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se