Fitnes centar Body World - Beograd

Maksima Gorkog 54, 11000 Beograd
Teretane
1295 Pregleda

Body World Vam omogućava trening na Power Plate platformi koji je daleko napredniji način vežbanja u odnosu na tradicionalan trening. Trening na njemu ne traje više od 30 minuta jer je 15 minuta vibracionog efekta na Power Plate platformi podjednako kao sat vremena provedenih u dizanju tegova, ili sat i po običnog vežbanja. Mišići se znatno manje traumatizuju na ovaj način. Idealni rezulati postižu se kombinacijom tradicionalnog vežbanja i upotrebe Power-Plate platforme čime se poboljšava fleksibilnost mišića.

Kako funkcioniše Power Plate? Ideja o vibracionom treningu je nastala od strane ruske svemirske agencije, koja je proizvela ovu mašinu. Prilikom stajanja na Power Plate platformi, energija vibracionog sistema se bezbedno i efikasno prenosi na naše telo omogućujući brz i intezivan trening mišića sa kontrakcijama tako da moćna mašina praktično obavlja posao za nas.

Uz najsavremeniju opremu i stalnu prisutnost izvrsno obučenih trenera, u Body Worldu Vas očekuju: znatno jačanje mišića i povećanje fleksibilnosti, ubrzani metabolizam, sagorevanje masnoće u organizmu, pojačanje cirkulacije krvi, razbijanje celulita, snabdevanje organizma kiseonikom, proizvodnja hormona sreće, proizvodnja kolagena, ojačanje koštane mase, eliminisanje efekata stresa.

Probni trening je besplatan.

Ako ste rasploženi da počastite svoje telo, dođite u Body World na Migun masažni krevet. Potpuno opuštanje posle napornog i stresnog dana omogućava masaža celog tela od glave do gležnjeva. Migun je specijalni termo masažni krevet koji spaja zapadnu tehnologiju sa tradicionalnom medicinom dalekog istoka, objedinjući akupunkturu, akupresuru i kiropraktiku. Krevet ima napredne infracrvene kugle od žada koje ciljaju akupunkturne tačke duž čitave kičme. Sastavni deo masažnih glava je žad kamen koji se u istočnoj medicini smatra simbolom večite mladosti. Migun krevet znatno poboljšava cirkulaciju, ojačava imunitet, poboljšava san, relaksira i oslobađa organizam od toksina i stresa.

 

Power Plate je izazvao pravu revoluciju u borbi protiv starenja, industriji lepote i zdravlja. Jeste li ga Vi već probali? Javite nam na: https://www.facebook.com/belgradeeye

 

Želite da postavite Vašu teretanu na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

O Power Plate platformi, migun krevetu ili o slobodnim terminima u našem fitnes centru raspitajte se na telefon 011 7449542.

Pogledajte i šta nude ostale teretane u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se