Aerobik i fitnes klub Star - Beograd

Vojvode Dobrnjca 50A, Čarli Čaplina 39, 11000 Beograd
Teretane
1923 Pregleda

Fitnes klub Star je najveći ženski aerobik i fitnes klub u Beogradu. Pravo žensko carstvo.

Iako je ženama uvek prvi cilj da izgube koji kilogram i oblikuju svoje telo, vežbanjem polako uviđamo i napredak u svakodnevnom životu. Posle treninga se osećamo bolje, sigurnije, zadovoljnije i smirenije. Potrebno je samo da počnete a uz klub Star će vam vežbanje preći u naviku. I to u onu zdravu naviku koja će Vas držati i kad prođe proleće s čijim početkom skoro sve mi donosimo odluku o novom načinu života.

U fitnes klubu Star radi potpuno opremljen pilates studio sa reformerima i ostalom pratećom opremom. To je samo jedna od pet sala namenjenih grupnim aerobic, bodi i mind programima. Fitnes sala opremljena je kardio i strength opremom vodećih svetskih proizvođača. Preko 20 različitih aerobnih programa omogućava svim generacijama da pronađu nešto za sebe: pilates, joga, fit ball, slide, body definition, body pump&lift, tae bo, cirkular, new body, hi energy, spirals, gymstick workout , spinning, zumba...

Dostupno Vam je vežbanje uz pomoć instruktora, personalni treninzi, antropometrijsko merenje na posebnim medicinskim uređajima, lekarsko savetovanje, programi ishrane i treninga.

Fitnes tim čine fakultetski obrazovani profesionalci koji se stalno usavršavaju širom sveta.
Star je mesto koje nudi i edukaciju instruktora koji žele proširiti svoje znanje i postati još profesionalniji u svome poslu. Obuke su različitih trajanja u zavisnosti od vrste seminara, od nedelju dana do dvodnevnih seminara. Instruktori mogu dobiti licencu koja važi i u inostranstvu.

Posle treninga možete odmoriti u fito-baru a tu je i salon za negu tela čime su ispunjene sve predispozicije da se žena na ovom mestu oseća ženom. Ono što je izuzetno važno je da je u ovom beogradskom fitnes klubu omogućeno i vežbanje za decu. Najmlađi kroz igru i ples polako stiču naviku i ljubav za vežbanje.

Kome je aerobik dosadan i naporan, može se odlučiti za  Aero-sculpt, program koji kombinuje aerobne i plesne elemente. Odlična zabava uz maksimalne rezultate. Jedan od novih programa je i zumba koja utapa jednostavne plesne pokrete u hipnotičke ritmove salse, kumbije, merengea, sambe i tanga. Ovaj aerobni program će vam pokrenuti celo telo, dobro će vas oznojiti i uneti osvežavajuću energiju dalekih južnih mora.

 

Tae bo je jedan od najpopularnijih aerobik programa u svetu a i kod nas. Kombinacijom različitih elemenata boriličkih veština sastavljenih u koreografiju aktiviraćete mišiće celog tela, izbaciti svu negativnu energiju i izaći sa osmehom na licu. Javite nam da li ste završili trening sa osmehom na: https://www.facebook.com/belgradeeye

 

Želite da postavite Vašu teretanu na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

O svim programima aerobik i fitnes kluba Star se raspitajte na telefone 011/3390-866, 065/2327827.

Pogledajte i šta nude ostale teretane u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se