Fitnes centar Forest - Beograd

Takovska 45a, 11000 Beograd
Teretane
1553 Pregleda

Fitnes centar Forest je pravo mesto za one koji odluče da se aktiviraju i rekreiraju. U ovom centru je prvi termin besplatan za sve tako da imate priliku da izaberete neki od programa koji Vam najviše odgovara. Kad su u pitanju grupni programi, možete se opredeliti za pilates, aerobik ili korektivnu gimnastiku. Ako preferirate individualni rad sa trenerom, na raspolaganju su Vam programi za redukciju telesne mase, izgradnju mišića ili kardio treninzi.

Ritam savremenog života i poslovi koji podrazumevaju celodnevno sedenje za kancelarijskim stolom izazivaju bolove u leđima koji mogu da potraju. Aerobik i pilates su neka od rešenja za ove probleme. Ovi vidovi rekreacije zatežu mišiće, utiču na elegantno držanje i poravnanje kičme, oslobađaju od stresa. Pilates posebno delotvorno utiče na jačanje unutrašnjih mišića trupa i podučava o korisnosti pravilnog disanja. Savesni treneri Forest centra vode računa da svaku vežbu odradite pravilno i u odgovarajućim serijama.

Posle napora će odlično doći relaksaciona masaža i sauna a dostupne su i terapeutska i anticelulit masaža. Još jedan vid relaksacije Vam je na dohvat ruke posle umarajućih treninga: obližnji kafić i predivna Botanička bašta koji se nalaze u neposrednoj blizini fitnes centra Forest.

Ovo je klub bez profesionalnih sportista u kome ćete se osećati potpuno opušteno. Klimatizovan je, sa savremenim spravama. Studenti dobijaju popust a svi članovi besplatnu saunu.

 

 

Želite da postavite Vašu teretanu na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Sve detaljnije informacije o fitnes centru Forest dobićete pozivanjem brojeva 011 2769689, 011 3293186.

Pogledajte i šta nude ostale teretane u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se