Spa centar - Beograd

Strahinjića Bana 5, 11000 Beograd
Teretane
1241 Pregleda

SPA centar je prvi beogradski spa&welness centar koji je vrlo brzo nakon otvaranja postao mesto na kome se pronalazi utočište od svakodnevnog stresa bilo koje vrste.

Ljudi su zdravlje iz vode upijali još od rimskih i turskih kupatila sve do današnjih modernih spa centara kakav je upravo ovaj koji u svom programu ima oko 50 tretmana.

U SPA centru je gostima na raspolaganju 15 različitih masaža ( posebno izdvajamo kraljevsku i masažu toplom čokoladom ili vulkanskim kamenjem) kao i profesionalni hidromasažni bazen koji omogućava 6 različitih anatomskih pozicija. Ako nemate vremena za ručnu masažu, možete se opustiti i uz japansku masažnu fotelju koja ima 50 različitih programa.

Osim kozmetičkog, SPA tretmanima se postiže i medicinski efekat, jer se koža hrani mineralima i oligoelementima. U isto vreme se na prirodan način oslobađa nečistoće.

Najpopularniji su Kleopatra i mlečni tretmani. Ženski deo Belgradeeye patrole je posebno uživao u kozmetičkom tretmanu vrhunskim francuskim preparatima, sa tri vrste masaža u posebnoj atmosferi uz ambijentalnu muziku.

Spa centar Vam nudi da budete originalni sa ili bez povoda i obradujete Vaše poslovne partnere, prijatelje i drage osobe kupovinom SPA VAUČERA na recepciji centra.

 

 

Želite da postavite Vašu teretanu na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Otvoren je svim danima u nedelji, o sadržajima i spa paketima se raspitajte pozivanjem broja 011 3285408.

Pogledajte i šta nude ostale teretane u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se