Sport cafe, Beograd kafići

Makedonska 4, 11000 Beograd
Kafići
6211 Pregleda

Hram sporta

 

Između Trga Republike i Čumićevog sokačeta otvoren je prvi u nizu cafe restorana Sport cafe. Gostiju ima najviše tokom svetskih i evropskih prvenstava u fudbalu ili košarci, ili za vreme Olimpijade. Posebna atmosfera i navijačka euforija vladaju kada se prate tenis i formula 1. U prostoru oko 600m2 smešten je cafe - restoran, sa VIP odeljkom, salonom, dva bara, shopom, galerijom, prelepom terasom kao i modernom kuhinjom.

Mnogobrojni originalni predmeti domaćih i stranih sportista ( lopte i dresovi) čine originalnu muzejsku postavku. Tu je i sportska arhivska biblioteka.

Sport cafe nije samo kafić već i restoran. Uz piće ili obrok možete pratiti razna sportska dešavanja na brojnim televizorima i video bimovima (direktni prenosi, snimci istorijskih utakmica). Na meniju se nalazi preko 100 jela internacionalne i nacionalne kuhinje. U skladu s propagiranjem sportskog i zdravog života su i jutarnji obroci u Sport kafe restoranu: gaspaćo, namaz od semenki, sočiva sa šargarepom i karijem, integralne testenine, razne salate.

Ponuda pića je raznovrsna: kvalitetne domaće rakije i viskiji stari preko 20 godina, bogata vinska karta kao i flaširana i piva na točenje.

Preporuka Belgradeye patrole je da, ako svraćate samo na kafu, osim standardnih, obavezno probate razne specijal kafe sa dodatkom alkohola.

Ovde se često održavaju i razne press konferencije poznatih ličnosti iz javnog života, sportista, umetnika, sportskih saveza... Sport cafe ima i ketering službu.

Sluša se strana muzika, cene su srednje.

Uz izuzetno ljubazno osoblje poželećete da ponovo dođete i ne samo zbog sporta. Ako se ipak odlučite za navijanje, posredstvom satelitskih i zemaljskih antena, pratićete bezbroj televizijskih programa na 40 televizijskih i 2 video projekcijska ekrana. Uz 4000 W ozvučenja ćete doživeti sport, muziku i druženje na sasvim novi način.


 

Da li su konobari naviljali za goste ili domaćine, mozda su imali neku vrednu dojavu, podelite sa nama na: https://www.facebook.com/belgradeeye

 

Želite da postavite Vaš restoran na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Za sve detaljnije informacije pozovite broj 011 3243177.

Pogledajte i ponudu rubrike kafići u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se