Kafe Mydan, Beograd kafići

Kozjačka 3-5
Kafići
3288 Pregleda

Mydan je kafe, klub, restoran –sve u jednom. Postoji već dvadesetak godina ali, u poslednjih 6-7 funkcioniše na lounge principu. Klijentela je proširena tako da, pored standardne mlađe populacije, sada dolaze i porodice s decom, poslovni ljudi, strane diplomate, sportisti, glumci. Mnogi u ovaj beogradski kafić skoknu zbog prve jutarnje kafe ili u pauzi na poslu da doručkuju ili popiju čuvenu Mydanovu ajs kafu. Uveče se ovde dolazi na jedan ili dva koktela kao priprema za lude noćne žurke širom grada.

U Mydanu ne postoje ni udarni termin ni udarni dan jer je većina mesta gotovo uvek zauzeta. Nedeljom je puno od jutra do večeri. Jedino što se ovde ne može dobiti je rezervacija. Stolovi su dostupni svima i gosti se smeštaju redosledom kako dolaze. Iako zvuči kao fer princip, često može biti prilično neprijatno da više od pola sata čekate svoju narudžbinu.

Mač sa dve oštrice je i lokacija-kafić Mydan je ušuškan u dvorišoj kući na Senjaku, u blizini nema parkinga a nikle su brojne zgrade. Međutim, upravo to su prednosti ako želite da se osvežite u zelenoj bašti u hladu bujnih krošnji. Enterijer u minimalističkom stilu podseća na najbolje njujorške cafe barove. U bašti je velelepna fontana koja je sve probleme Belgradeeye patrole odnela niz vodu.


 

Šta je vama prolazilo kroz glavu dok ste pijuckali kafu u Mydanovoj bašti? Podelite sa nama na: https://www.facebook.com/belgradeeye

 

Želite da postavite Vaš restoran na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Iako ne primaju rezervacije, na broju 011 3692974 možete saznati sve detalje o kafe-restoranu Mydan.

Pogledajte i ponudu rubrike kafići u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se