Kafe Vrući gavran, Beograd kafići

Čika Ljubina 7, 11000 Beograd
Kafići
3905 Pregleda

U prolazu između Čika Ljubine i Knez Mihajlove već petnaestak godina radi pub Vrući gavran. Iako je prostor nevelik, a u danima kad je bašta zatvorena, čak i skučen, kafić je omiljen među različitim slojevima ljudi. Naime, ovde dolaze studenti, boemi, slobodnjaci umetnici, a pošto je lociran u samom centru grada, svakodnevno ima i gostiju stranaca.

Kafić Vrući gavran nudi širok asortiman alkoholnih i bezalkoholnih pića uz naglasak na točeno pivo, kuvano vino i dobre domaće rakije. Belgradeeye patrola se prijatno iznenadila kad smo od konobara dobili besplatne grickalice, ovde je ovaj lep domaćinski gest- standardna procedura.

Enterijer je tipičan pabovski, u drvetu i ogledalima. Ipak, prilično je mračno pa je unutrašnjost teško uočljiva. S druge strane, tako se postiže mistična atmosfera.
Malo komplikovanije je stići do WC-a kad se provod zahukta i popije malo više jer se mora spustiti jedan nivo izuvijanim stepenicama. Ume da bude teška misija posle dobre žurke u ovom beogradskom kafiću.

Ako tragate za zanimljivim mestom u centru koje je dovoljno sklonjeno od buke i prolaznika, kafic Vrući gavran morate posetiti. Zagarantovani su trenuci za opuštanje ili intiman razgovor preko dana ili večernji provod.


 

Da li ste sami odabrali sto za koji ćete sesti ili ste dobili detaljne instrukcije od osoblja kluba, javite nam na: https://www.facebook.com/belgradeeye

 

Želite da postavite Vaš restoran na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Obavezno rezervišite na broj 0112631667.

Pogledajte i ponudu rubrike kafići u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se