Soho bar, Beograd kafići

Strahinjića Bana 52, 11000 Beograd
Kafići
1607 Pregleda

Trend da se dnevni i noćni provodi objedinjavaju na jednom mestu viđamo sve češće. Tako je i Soho bar do 22h mesto gde se dobro jede a nakon toga se pretvara u podijum za ludu igru i zabavu. Jelovnik nije previše obiman, sadrži jela internacionalne kuhinje sa naglaskom na japanskim specijalitetima. Ako ste ljubitelj sušija ovde ćete neizostavno uživati.

Soho je odličan izbor za pauzu za ručak u toku radnog vremena jer ćete na obrok čekati samo nekoliko minuta, bez obzira šta poručite. Za one koji nisu raspoloženi za baš konkretan ručak već da nešto pregrizu, Soho bar je spremio neku od brojnih salata ili zanimljivih brusketa. Hrana je lagana, ukusna i namenjena pre svega onima koji brinu o zdravlju.

Enterijer čine prijatnim crni drveni stolovi i kožne sofe.

Pored uobičajene dnevne, i varijante „posle posla“ , pravo je mesto za večernji klupski provod. Uz veliki izbor pića, koktela i kafa, za kvalitetan muzički program se brinu popularni DJ-evi koji puštaju house, fank, jazz i acid jazz. Soho je trendi mesto koje taj status potpuno opravdava. Kao i u ostalim kafićima u Silikonskoj dolini koji važe za urbana elitna mesta, u Soho baru ćete često sresti poznate gradske face iz svih sfera društva.


 

Kakav utisak ostavlja konzumacija japanskih specijaliteta u jednom najpoznatijih beogradskih kafea, javite nam na: https://www.facebook.com/belgradeeye

 

Želite da postavite Vaš restoran na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Soho bar ima baštu, a parkiranje je na trotoaru ili u okolnim ulicama. Mogućnost zakupa postoji. Rezervacije su obavezne, pozovite na broj telefona 011 2910220 ili 069 2910220.

Pogledajte i ponudu rubrike kafići u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se