Klub Our bar, Beograd

Beogadska 71, pored ulaza na Tašmajdan, 11000 Beograd
Preporučena mesta
246 Pregleda

Organizacija Udruženog Rada je mesto koje je u Beograd donelo dim i džez- šmek noćnih barova najlepšeg grada na svetu, Njujorka. Ovo je avangardno mesto koje popularnim čine i muzika i piće i hrana.

Atmosfera je bukvalno filmska-zidovi su prekriveni fotografijama sa snimanja kultnih domaćih filmova, projektor vrti neki stari film a na podu su oslikane zvezde s potpisima srpskih glumaca.

U ovaj klub izlaze ljudi koji imaju potrebu da im noćni izlazak bude malo drugačiji doživljaj. Uglavnom su stariji od 25 godina. U bar OUR svraćaju i kad požele da se naigraju na velikom podijumu ne razmišljajući da li će zbog gužve prosuti čašu sa neverovatnim koktelima koji se ovde služe.

Njihove koktele prati glas da su alhemičarskih a ne šankerskih ruku delo. Belgradeeye patrola će potvrditi priču.

U bar se i dolazi sa jasnom namerom pa valja znati da je, pored koktela, impozantna ponuda kratkih pića. Kuhinja radi čitave noći čime je OUR postao idealno mesto za kasni obrok posle provoda u gradu uz kvalitetan džez ili fank.

Prostor od 150 kvadrata ima tri celine: osnovni nivo, galeriju i barski deo. Ceo spoljni zid je u staklu, pa tokom dana u lokalu ima prirodnog svetla a noću se stiče utisak njujorškog bara. Za sedenje je predviđeno 80 mesta a može da primi oko 150 ljudi. Još jedan dokaz da se provod ne meri gužvom.

Dok ne skoknete do Njujorka, podelite sa nama iskustva iz OUR bara na: https://www.facebook.com/belgradeeye

 

Želite da postavite Vaš klub na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Rezervišite svoje mesto, vikendom obavezno, na brojeve telefona 011 3238846, 060 2946425.

Pogledajte i ponudu rubrike klubovi u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se