Catering Nanina kuhinja - Beograd

Đurićeva 26
Ketering
2020 Pregleda

Javite adresu, broj zvanica i vreme kad počinje proslava, sve ostalo će rešiti Nanina kuhinja.
Meni možete da osmislite sami ili da se oslonite na njihovo bogato iskustvo. Prave sve: domaće torte, peciva, pite, salate, rolate, keks, svakakve grickalice, kanapee, slane i slatke zalogaje, sitne kolače... Posni program je podjednako raznovrstan. Svi proizvodi su uvek sveže pripremljeni. Mese se namenski i nikad se ne zamrzavaju.

Nanina kuhinja je specijalizovani deo Nanine kućice koji se bavi proizvodnjom slanog i slatkog posluženja za sva Vaša slavlja: krštenja, rođendane, koktele, slave, godišnjice, prijeme...Hrana se sprema i isporučuje na željenu adresu bilo da je to Vaš dom, bilo da su to restorani u Beogradurestoran ili iznajmljujete prostor Nanine kućice. Pobrinuće se i za serviranje jer je prezentacija sastavni deo gastronomskog uživanja.

Nanina kuhinja se bavi i organizovanjem dečijih rođendana. Zakup rođendaonice iznosi 25.000 dinara. U cenu ulazi animacija dece, vrlo popularno crtanje po licu, sokovi, 4,5 kg peciva po Vašem izboru i velika slikana torta. Umesto oslikane, uz doplatu možete naručiti i neku od specijal ili fondan torti. Naknadno možete dogovoriti i kafu i žestoka pića ako planirate i starije goste. Prostor može da primi 25 dece i isto toliko odraslih.

Catering Nanina kuhinja će se pobrinuti da svi najslađi dani u Vašim životima prođu uz odgovarajuće slatkiše. Zato su posebno vodili računa o svadbenim tortama, kolačima povodom Dana zaljubljenih i 8.marta. Izbor je zaista bogat a svaki dogovor moguć jer zaposleni kod Nane sve želje pretvaraju u torte. Specijalna ponuda kaže da ukoliko poručite specijal tortu težine 5kg ( i više), dobijate od Nanine kuhinje 2kg kiflica gratis.

 

 

Želite da postavite Vaš ketering servis na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Radno vreme Nanine kuhinje je svakog dana od 8 do 20 h, telefoni su 011 2422777 i 011 3806 242.

Pogledajte i šta nude ostali ketering servisi.

Napiši komentar
Ocena
21.08.2017.
admin

Super kuhinja

Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se