Ketering Cezar - Beograd

Južni bulevar 101
Ketering
3010 Pregleda

Bilo da se radi o privatnoj ili poslovnoj proslavi, banketu, promociji, venčanju, krštenju, pikniku, rođendanu, slavi, dostavi obroka, Cezar ketering Vam može pomoći da se taj događaj pretvori u nezaboravni gastronomski i estetski doživljaj.

Koristeći tradicionalne i najmodernije metode pripremanja hrane, ketering servis Cezar bogatstvo ukusa pretvara u raskošne buffee i slasne dezerte. Veliku pažnju posvećuju svakom detalju-biraju se samo najbolje i najsvežije namirnice, kuvari su vrhunski, servis i osoblje je profesionalno.

Na referentnoj listi klijenata nalaze se imena renomiranih kompanija koje su koristile njihove usluge, što govori u prilog rada, stručnosti i uzajamnog poverenja razvijanog tokom svih godina postojanja.

Ketering Cezar ima pripremljene određene menije, ali uvek izlaze u susret željama klijenata. Prate svetske trendove i trude se da uvek kreiraju nešto novo i zanimljivo. Bave se takođe pripremanjem pica, pasti, supa i čorbi, peciva, pita, priloga, kanapea, posnih jela, sitnih kolača...Topli i hladni buffei su predloženi u 3 varijante od kojih svaka sadrži pecivo, salate, glavno jelo, oval sa delikatesima i oval sa sirevima i, naravno, deserte. PoVašoj želji i dogovoru u ponudi ketering kuće Cezar su dostava hrane, ali i paketa pića, dekoracija prostora, vatromet ili snimanje događaja.

Pored ukusa i kvaliteta namirnica, dosta pažnje posvećuju detaljima i dekoracijama, pa tako na primer pripremaju finger food u čašama, što se retko nalazi u ketering kućama u Beogradu.

 

 

 

Želite da postavite Vaš ketering servis na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

O svemu što ketering Cezar nudi možete detaljnije saznati na broju 063 1727134.

Pogledajte i šta nude ostali ketering servisi.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se