Ketering House of catering - Beograd

Auto put 22
Ketering
2043 Pregleda

House of catering se razvijao postepeno iz kuhinje u prvoklasni restoran pa u individualni ketering za lojalne goste a danas je to renomirana kuća keteringa koja se može pohvaliti da je radila i na Univerzijadi.

Vrhunski tim stručnjaka u oblasti keteringa je okupljen da sve zamisli klijenata pretvori u stvarnost. Mogu da ponude sve ketering usluge po internacionalnim standardima počev od ponude, opreme i usluge, naravno. Pored same hrane nude i celokupnu opremu u vidu escajga koje će dostaviti, postaviti i raskloniti tako da Vama ostaje samo da uživate u divno provedenom vremenu umesto u čišćenju.

House of catering je uz Vas individualno, timski i korporativno. Ako nemate vremena da izađete za ručak a želite kvalitetan obrok oni će Vam dostaviti jelo po želji. Obezbeđuje “hranu za mozak” za vaš sledeći sastanak unutar firme. Ako Vam dolaze važni partneri koje nameravate da impresionirate kako poslovnom ponudom tako i besprekornom hranom i prezentacijom, oslonite se na House of cetering. Za firme koje se odluče na isporuku ručka na nivou cele organizacije omogućena je i takva korporativna usluga.

Ova ketering kuća pripremila je menije koji odgovaraju svakoj prilici:
Sit-down meni je savršen za događaje kao što su slave i venčanja. Odlično se kombinuje sa bufe menijem koji je najpraktičniji za veći broj ljudi. Karakteriše ga veliki izbor toplih i hladnih jela koja se praktično konzumiraju i omogućavaju cirkulaciju gostiju, odličan je za rođendane. Savet iz House of cateringa je da se prilikom organizovanja zabava, odlučite za koktel meni. To su elegantne, praktične grickalice-svaki zalogaj je eksplozija ukusa.

Ako Vam je dosadio standardni izbor hrane i želite nešto posebno, zabavu upotpunite sa tematskim menijem. Od rođendana, momačke ili devojačke večeri, rođenja deteta ili samo dobre zabave napravite veče koje se ne zaboravlja.

 

 

Želite da postavite Vaš ketering servis na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

 

O menijima, cenama i organizaciji dostave se dogovorite lično ili telefonom: 0112019839 ili 0113149122.

Pogledajte i šta nude ostali ketering servisi.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se