Ketering Diplomat - Beograd

Josipa Slavenskog 19
Ketering
1707 Pregleda

Iz kuhinje Diplomat keteringa izlaze najfinije pripremljeni zalogaji koji Vas neće ostaviti ravnodušnim. Visokoprofesionalno osoblje vodi računa o svakom detalju pa zato organizaciju Vaše privatne ili poslovne svečanosti u svakom trenutku možete prepustiti njima i bićete sigurno zadovoljni. Pripremaju koktele, prijeme, slave, venčanja, rođendane, poslovne proslave... Tim Diplomat keteringa će raditi neumorno do kraja da bi svaka manifestacija rezultirala zadovoljstvom klijenata.

Grupa mladih i ambicioznih ljudi zaposlenih u Diplomat keteringu zahvaljujući dugogodišnjem radu u ugostiteljstvu stečeno znanje i iskustvo usmeravaju ka ketering uslugama najvišeg kvaliteta.Vođeni su idejom da njihova prepoznatljivost bude samo kvalitet njihovog delanja, učiniće sve kako bi očekivanje klijenata bilo prevaziđeno.

Izbor slanih zalogaja tzv.kanapea u Diplomat keteringu je izuzetno bogat (sa svakakvim vrstama mesa, riba, sireva, povrća tj. posnih kanapea).

Za slatke zalogaje preporučuju sitne kolače, voćne ražnjiće ili voće u čokoladi.

Svaki klijent može da dođe sa sopstvenim menijem ako ima tačno definisane želje. U suprotnom, Diplomat ketering predlaže dve vrste klasičnih menija koji obuhvataju hladno predjelo, glavno jelo i salate. Ponekad je najadekvatniji tradicionalni srpski meni a u ovoj ketering kući možete pronaći i potpuno drugačiji-internacionalni meni.

Diplomat je kompletan ketering servis što znači da se bavi i dostavom i serviranjem hrane. Vaše je samo da pozovete goste.

 

 

Želite da postavite Vaš ketering servis na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Radno vreme je od 8 do 21h a sve informacije možete saznati ako odete lično ili ih pozovete telefonom: 0113672605 ili 064 1500057.

Pogledajte i šta nude ostali ketering servisi.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se