Poslastičarnica Krofna bar, Beograd

Kursulina 6, 11000 Beograd
Poslastičarnice
4318 Pregleda

Da je Homer Simpson svratio u Beograd, našli biste ga u Krofna baru. Ovo carstvo krofni svojim posetiocima nudi slatke, punjene, slane, posne i američke krofne.

Krofna bar je sastavni deo firme Mi&Max koja postoji od €™97 godine. Po ugledu na svetske proizvođače osmišljen je domaći brend koji uspešno funkcioniše na brojnim lokacijama u Beogradu i širom Srbije. U pozitivnom ambijentu i zanimljivom prostoru kojim preovladavaju vesele boje sigurno ćete poželeti da pojedete nešto slatko.

Da bi ceo ciklus proizvodnje bio dovden od savršenstva, Krofna bar koristi najnapredniju opremu za proizvodnju: italijanske, nemačke i američke uređaje koji su neophodni za proizvodnju okruglaste tzv. američke krofne.

Punjenje krofni je svojstveno samo Krofna baru i po tome se razlikuju od ostalih poslastičarnica u Beogradu. Krofne se pune raznim ukusima, voćnim, čokoladnim i vanilinim. Na Vama je ostavljena i mogućnost da kombinujete: belu i crnu čokoladu, badem, kikiriki, lešnik, šumsko voće, jabuku i cimet, malinu, kajsije, bavarski krem. Prelivi su od pasiranog voća. Predlog Belgradeeye tima je specijal krofna: plazma, kafa, karamel, borovnica. Nećete se pokajati ni ako uzmete punjene sa duplom čokoladom, pahulju ili ledenu krofnu sa kremićem. Crna je prelivena najfinijom belgijskom čokoladom sa preko 70 odsto kakaoa. Daje savršen ukus uz espresso. U bogatom asortimanu, između ostalih možete naći i đačku (sa čoko prugama) i domaću krofnu (prazna).

Slane krofne su odličan izbor za doručak uz jogurt. Premazuju se susamom i pune sa dve omiljene salate: pilećom i ruskom. Oni koji vode posebno računa o svojoj ishrani mogu se odlučiti za integralne ili jednu od tri vrste posnih krofni. Inače, sve su pržene u palminom ulju tako da su lagane i nimalo nisu masne. Uvek su sveže, velike i ukusne!

Američke krofne su napravljene po nemačkom receptu od najkvalitetnijeg brašna koje stiže takođe iz Nemačke. Ukusno i lagano, ovo testo se proizvodi bez kvasca što je prava retkost za naše podneblje. Savršeno je za početak svakog radnog dana.

Svaka dva meseca Krofna bar izbacuje novi ukus i novu krofnu na tržište. Sada ih je preko 30 vrsta.

U Krofna baru možete popiti kafu, sok ili voćni jogurt koji se po ukusu slaže sa krofnom koju jedete. Kapacitet proizvodnje je jako veliki tako da su spremni za sve rođendane, slavlja i ostale prilike (mogu da naprave oko 4000 američkih i oko 3000 kvasnih (punjenih) krofni dnevno.


Radno vreme je od 8 do 22h, a vikendom od 10 do18h. Izujete patofne, dođite na krofne! Preporučite nam najbolju krofnu i pišite nam na: https://www.facebook.com/belgradeeye

 

Želite da postavite Vašu poslastičarnicu na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

O saradnji sa Krofna barom ili svemu što Vas zanima, raspitajte se na telefon 063 644036.

Pogledajte i ponudu rubrike poslastičarnice u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se