Poslastičarnica Mammas Biscuit House, Beograd

Njegoševa 9, 11000 Beograd
Poslastičarnice
1742 Pregleda

Tamo gde prestaje dijeta

Mammas Biscuit House na Cvetnom trgu je vedra poslastičarnica veselih boja i prijatnog enterijera za koji se pobrinula italijanska kompanija Costa Group. Ono što ih razlikuje od drugih je pomešanost modernog kafea i poslastičarnice sa tradicionalnim načinom izrade kolača. Njihovi kolači se prave po receptima ponekad starim i po više decenija. Uz edukaciju majstora u inostranstvu kako bi dekoracijom uneli novine polako uvode i nove vrste kolača ali postupak njihovog pravljenja je i dalje tradicionalan što podrazumeva dosta rada uz korišćenje pravih, svežih a ne industrijskih sastojaka.

U poslastičarnici Mammas Biscuit House možete probati praline, torte, kolače, sladolede i kupove. Mislilo se i na one koji paze na liniju i broj pojedenih kalorija tako da je otvoren i detox i juice bar. Fresh sokove od voća i povrća možete sami osmisliti ili odabrati neku od isprobanih receptura. Česti su gosti koji zbog njih ovde dolaze „jutro posle“.

Veliki je izbor kafa za poneti, kao i kafa s voćem. Predlog kuće je kafa s višnjom ili kapućino s kupinom. Možete popiti i dobar espresso, hladan čaj ili razne koktele među kojima se izdvajaju oni sa šampanjcem i mojito twist. Kad je vreme lepo možete uživati u neobičnom letnjem baru u zatvorenoj bašti sa vodenim prskalicama.

Mammas Biscuit House pravi za Vas svadbene i dečije torte, posne i mrsne sitne kolače, sitne kolače u obliku životinjica ali i slaniše: potaže, salate, sendviče. Posebno su ponosni na posne sitne kolače: mozzart kugle, snickers, bounty, badem kuglice, rozen, bajadere, kestenčiće, trio marcipan, marcipan pomorandže, french kiss. Prave i posne torte.

Za sve proizvode se vrši dostava po želji. Dostava je gratis za torte preko 3kg a porudžbine do 3 kg možete preuzeti lično ili platiti 500 dinara. Poželjno je da naručite 3 dana ranije a torte sa specifičnim dekoracijama i 7 dana ranije.

Širok asortiman poslastica obuhvata i komadne moderno dizajnirane kolače. Svi gosti koji kupe komadne kolače „za poneti“ dobijaju popust od deset odsto.


 

Želite da postavite Vašu poslastičarnicu na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Radno vreme Mammas Biscuit House je od 8 do 1h a sve detalje možete saznati telefonom: 011361 3941 i 069626 627.

Pogledajte i ponudu rubrike poslastičarnice u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se