Poslastičarnica Džoova domaća poslastičarnica, Beograd

Jurija Gagarina 221, Blok 45, 11070 Novi Beograd
Poslastičarnice
2222 Pregleda

U Džoovoj poslastičarnici smatraju da je jedini način da se proizvedu dobri kolači –starinski metod. Iako takva priprema podrazumeva dug i zahtevan proces koji traži strpljenje i umešnost, u ovoj poslastičarnici se ne odustaje od nje. Radnice su vrsne domaćice koje, baš kao i svojoj kući, mute, mese, seckaju i kuvaju na pari. Svi kolači obiluju kvalitetnim sastojcima kao što su orasi, lešnici, čokolada, kesten, sveže voće...Namirnice se ručno obrađuju a sve poslastice se pripremaju po tradicionalnim receptima. To je jedina tajna savršenih torti i kolača koje možete probati u ovoj poslatičarnici.

Kad poželite da se počastite kvlitetnom poslasticom iz ponude Džoove domaće poslastičarnice izaberite torte, sitne kolače, italijansku krempitu, išlere, vanilice, kokos kiflice, lenju pitu, slavsko žito, čiz kejk ili baklavu. Specijalna ponuda je torta za dijabetičare koju ne možete lako naći u poslastičarnicama u Beogradu.

Belgradeeye patrola preporučuje sladoled, dugo smo odlučivali između brojnih ponuđenih ukusa ali, nismo pogrešili.

Torte koštaju od 1300 do 1500 dinara. Bilo da su svadbene, dečije ili svečene, Džoove torte nisu samo ukusne već su izuzetno dekorativne. Osim klasičnih i uvek aktuelnih višespratnih torti dekorisanih šlagom, dekoracija fondan (marcipan) masom pruža velike mogućnosti u izradi kako besprekorno elegantnih, tako i maštovitih i otkačenih varijanti. Vaše je samo da odaberete a to je, uverićete se i sami, najteži deo posla.

Kad su kolači u pitanju, veliki je izbor najkvalitetnijih slavskih kolača ali i rolata, štanglica, korpica i kuglica...Sitni kolači koštaju 1400 dinara po kilogramu.

Džoova domaća poslastičarnica radi i dostavu svojih poslastica.


 

Želite da postavite Vašu poslastičarnicu na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Radno vreme je od 7:30 do 20:30h, nedeljom od 9 do 14h, o asortimanu ili cenama se raspitajte lično ili telefonom: 0116151229 ili 0641524703.

Pogledajte i ponudu rubrike poslastičarnice u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se