Poslastičarnica Moskva, Beograd

Terazije 20, 11000 Beograd
Poslastičarnice
1905 Pregleda

Poslastičarnica Moskva je jedna od najstarijih i najpoznatijih beogradskih poslastičarnica. Sastavni je deo hotela Moskva a njegova dva odeljenja-kafe poslastičarnica i patiserija Čajkovski predstavljaju raj za sve ljubitelje dobrog ukusa i tradicije. Zahvaljujući svojoj arhitekturi, stilu i istoriji, ona je nezaobilazno mesto okupljanja  i stanica poslovnom svetu, političarima, umetnicima, državnicima, prvorazrednim sportistima, turistima i svim drugim ljubiteljima slatkiša iz svih delova sveta. Otvorena je 1974. godine po uzoru na poslastičarnicu Eduarda Sahera i bečke majstore poslastičarstva i dan danas funkcioniše na istoj lokaciji u najstrožem centru grada. Poslastičarnicu Moskva je od otvaranja posetilo više miliona gostiju. To potvrđuje njen ugled, tradiciju i kvalitet, a svako ko je bar jednom probao Moskvine poslastice ima samo reči hvale.

Torta Moskva šnit je nešto čime se poslastičari Moskve ponose decenijama. To je jedini poslastičarski proizvod koji potiče sa ovih prostora a dostupan je širom Evrope, pa čak i u Americi i to pod istim imenom.

Poslastičarnica Moskva vrši dostavu svojih proizvoda na željenu adresu bez obzira na količinu. Svaka poslastica se može oblikovati i dekorisati po želji kupaca. Proslave bilo koje vrste, dečiji rođendani, kokteli i svi drugi značajni događaji se mogu obeležiti u kafe poslastičarnici ili patiseriji.


Poslastičarnica Moskva je na brojnim prestižnim sajmovima i festivalima osvojala mnoge nagrade i odlikovanja za kvalitet i inovatorstvo. Koju Moskvinu poslasticu biste Vi izdvojili? Pišite nam na: https://www.facebook.com/belgradeeye

Želite da postavite Vašu poslastičarnicu na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Uz predivan ambijent, dobru kafu i nadaleko poznate kolače vrhunskih majstora, sa pogledom na terazijski plato i uz muziku klavira, uživajte u poslastičarnici Moskva. O svemu što Vas interesuje u vezi sa ponudom poslastičarnice Moskva, raspitajte se na telefon 011 2686255.

Pogledajte i ponudu rubrike poslastičarnice u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se