Klub Gun, Beograd

Miloša Pocerca 10 (na uglu sa Sarajevskom), 11000 Beograd
Preporučena mesta
279 Pregleda

Atmosfera u klubu Gun nije uobičajena za scenu masovnih beogradskih lokala. Koncertima, po kojima je poznat, Gun je uspeo da, za relativno kratko vreme koliko postoji, generiše specifičnu populaciju posetilaca. Naime, iako nije stilski determinisan prostor, ipak se izvođači jednom rečju mogu okarakterisati kao alternativni: indie, new wave, elektro, dub, drum’n base, hip-hop i pravi rok. Česti su nastupi DJ-eva (domaćih, regionalnih i stranih). Klub Gan je izuzetno aktivan koncertni prostor sa odličnim ozvučenjem i velikom binom koja živim nastupima daje poseban štimung. Iako je kapacitet impozantan: 400 mesta, ipak je odnos izvođač-publika krajnje intiman. Klub odlično sarađuje sa kafeom Šikarica pa i tamo možete kupiti karte za sve Gunove koncerte. Inače, jednostavnom prijavom na njihov mejl možete dobiti člansku kartu koja omogućava čitav niz popusta.

Klub Gun po danu radi kao streljana, tako je do 20 h kad se sve sklanja, kači se razglas, razvlače kablovi, postavlja i povezuje oprema. Pištolji i žice kojima se kreću mete čine specifičan detalj u enterijeru ovog beogradskog kluba. Podeljen je na dva nivoa, na galeriju se penje metalnim stepeništem. Dominiraju drvo i crveni kožni tapacirung.

Gun je ustalio praksu da svake nedelje od 12 do 16 h organizuje berzu ploča i muzičkih suvenira na kojoj se okupljaju kolekcionari i poštovaoci dobre muzike. Ulaz košta simboličnih 100 dinara a ponuda je iz nedelje u nedelju raznovrsnija i drugačija.

Izbor pića (domaćih i stranih) je dobar a predlog kuće je koktel Gun, neizostavno vredi probati!

U klubu Gun tačno znate kakov profil ljudi možete da sretnete, one čiji je ukus pa i pogled na svet potpuno definisan.

 

Želite da postavite Vaš klub na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Radno vreme je od 22 do 4h, sve ostale detalje u vezi sa klubom Gun saznajte pozivajući broj 0112443007.

Pogledajte i ponudu rubrike klubovi u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se