Specijalna bolnica za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju Galathea - Beograd

Mihaila Avramovića 14a, 11000 Beograd
Hirurgija
1740 Pregleda

Specijalna bolnica za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju Galathea je utočište svima onima koji najnovija dostignuća, aparate, tehnike i znanja doživljavaju kao izazov, a lepotu i zdravlje- kao potrebu.

Galathea, čudotvorna lepotica iz antičke legende poslužila je kao inspiracija za oživljavanje tradicije negovanja, osavremnjivanja i oblikovanja savršenstva tj. ulepšavanje svakodnevnice brojnih pacijenata kojima se nakon posete bolnici Galathea vraćaju sigurnost i samopouzdanje.  

Snovi u Galathei postaju stvarnost isključivo zahvaljujući stručnom i posvećenom timu, prijatnom i uslužnom osoblju kao i najnovijim tehnologijama i aparatima. Neprekidno unapređujući standarde, tim bolnice Galathea uspešno primenjuje kombinaciju proverenih metoda i najnovijih svetskih dostignuća u svakodnevnoj praksi. Vrhunska stručnost, bezbednost, ljubaznost i diskrecija predstavljaju glavna načela njihovog rada. U bolnici Galathea, u roku od samo 24 sata, i vaše želje mogu postati stvarnost. Stručna preoperativna priprema, kao temelj bezbednog i uspešnog operativnog zahvata, obavlja se u najkomfornijim uslovima. Operativni zahvati se izvode u vrhunski opremljenim hirurškim salama a postoperativna nega se obavlja u relaksirajućoj atmosferi apartmana bolnice Galathea.
Specijalna bolnica za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju Galathea pruža Vam usluge plastične hirurgije iz sledećih oblasti: podmlađivanje lica radiotalasima, dermoabrazija, zatezanje kože lica, zatezanje čela i podizanje obrva, korekcija očnih kapaka, ušiju ili nosa, podebljanje usana, podmlađivanje šaka, gynecomastia, podizanje, povećanje, smanjenje i rekonstrukcija dojki. Takođe, ovde se radi i zatezanje kože stomaka, liposukcija, lipoliza, korekcija ožiljaka, smartlipo...Vasculight Elite aparatom rade se epilacije, sklerozacije kapilara i otklanjanje fleka sa lica i ruku.

Galathea je dugogodišnji organizator i domaćin stručnih simpozijuma, na kojima gostuju vrhunski strani predavači, razmenjuju se profesionalna iskustva i edukuju mladi stručnjaci čime neposredno učestvuje u savremenim tokovima na polju plastične hirurgije.

Stručnjaci bolnice Galathea rade besplatne operacije rascepa usana i nepca kod beba, kao i rekonstrukciju dojki posle uklanjanja tumora potvrđujući humanost kao ključni medicinski postulat.

 

Želite da postavite Vašu bolnicu za estetsku hirurgiju na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Uz lepotu koju posedujete u sebi, dolaskom u bolnicu Galathea i koristeći njene usluge možete biti još lepši. Zakažite na sledeće brojeve telefona: 0113066312, 0113670623.

Pogledajte i šta nude ostale bolnice za estetsku hirurgiju u beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se