Specijalna bolnica Dr Colić - Beograd

Surdulička 5, 11000 Beograd
Hirurgija
2105 Pregleda

Specijalna bolnica Dr Colić je potpuno opremljena za bezbedno izvođenje hirurških procedura iz domena plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije kao i drugih hirurških disciplina.
Stalno praćenje novih trendova, posebno iz domena esteteske hirurgije i nabavka nove opreme, omogućili su primenu najnovijih dostignuća medicine i na našim prostorima.

Saradnja sa većinom poznatih svetskih klinika i višemesečni boravci na različitim programima usavršavanja učinili su da doktori koji predvode ovu kliniku postanu jedni od najboljih u zemlji i regionu a bolnica je stekla veliku reputaciju u inostranstvu.
 
U specijalnoj bolnici Dr Colić možete uraditi operaciju lica, grudi, tela, po želji povećati usne, uraditi korekciju bora, smanjiti kilograme. Takođe, ovde se obavljaju operativni zahvati iz domena urogenitalne i transseksualne hirurgije, odnosno promene pola, operacije raka kože, rekonstrukcija dojke nakon mastektomije. 

U poslednje vreme se u ovoj ustanovi radi transplatacija kose najsavremenijom "robot tehnologijom" kojom se uspešno presađuje kosa i kod koje, u odnosu na klasičnu operaciju, nema ožiljaka, brži je oporavak, veća je hirurška preciznost i bolji estetski rezultat. 

Ova beogradska bolnica za estetsku hirurgiju prati savremene trendove i u oblasti fitofarmacije. Uloženo je mnogo istraživanja i rada sa najkvalitetnijim biljnim sirovinama čije je dejstvo dokazano u kozmetici, stručnim znanjem i visokom tehnologijom. Kad je u pitanju nega kože, stručnjaci iz tima bolnice Dr Colić su ponudili pacijentima brend Dr Colić Beauty Therapy kako bi imali bolju pripremu pre same intervencije, kao i efikasniju postoperativnu negu. To je zdrava, visokokvalitetna kozmetika koja je svima dostupna (dnevna i noćna krema, antirid i krema za telo, gel protiv otoka i modrica, sprej za brži rast kose, krema za izbeljivanje kože).

 

Želite da postavite Vašu bolnicu za estetsku hirurgiju na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Dežurni telefon bolnice Dr Colić je 0653699801 i možete ga pozvati 24h dnevno.

Pogledajte i šta nude ostale bolnice za estetsku hirurgiju u beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se