Specijalna hirurška bolnica Komnenus - Beograd

Osmana Đikića 3, 11000 Beograd
Hirurgija
1710 Pregleda

Specijalna hirurška bolnica Komnenus je visoko specijalizovana ustanova iz oblasti plastične i rekonstruktivne hirurgije, interne i sportske medicine. U svakodnevnom radu primenjuje najsavremenija znanja i dostignuća moderne medicine koja su lekari sticali u zemlji i inostranstvu. Bolnica Komnenus je opremljena medicinskom opremom najnovije generacije za sve vrste najsloženijih hirurških intervencija, ima četiri operacione sale, odeljenje intenzivne nege, dvadeset ležećih mesta u jednokrevetnim i trokrevetnim apartmanima koji su opremljeni savremenim krevetima, instrumentima za praćenje stanja pacijenta, klima uređajima, kablovskom televizijom, WiFi, videonadzorom. 

Hirurzi specijalne hirurške bolnice Komnenus su lideri u svojoj oblasti specijalizacije, sa svojim osobljem prate najsavremenije trendove i pohađaju stalnu obuku i stručno usavršavanje kako bi bolnica Komnenus svojim klijentima ponudila samo najefikasnije i najnapredije tehnike. Za određene intervencije je ustaljena saradnja sa stručnjacima iz Brazila i Švedske.

Komnenus bolnica nudi Vam kompletan asortiman usluga iz oblasti plastične i rekonstruktivne hirurgije, uključujući estetsku hirurgiju lica, grudi i tela, kao i tretmane kože filerima, mezoterapiju, anticelulit program na najsavremenijim aparatima Celly M6, kao i lasersku tehnologiju u tretmanu problema sa kožom. 

Plastična hirurgija je mešavina umetnosti i nauke. Lična pažnja za svakog pacijenta, integritet i jedinstvenost pacijenata su na prvom mestu među etičkim i profesionalnim standardima ove bolnice. Sve operativne intervencije je moguće otplatiti na kredit, na 6, 12,18, 24 i 48 rata ili platnim karticama.

 

Želite da postavite Vašu bolnicu za estetsku hirurgiju na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Pozivamo Vas da ih posetite ili pozovete na telefone: 011-3292-411, 011-3292-533, 060-3613-677 kako bi se besplatno konsultovali sa doktorom i u privatnom razgovoru saznali više detalja o tretmanima, intervencijama i postupcima koji su najpogodniji, najdelotvorniji i najbezbedniji za Vas.

Pogledajte i šta nude ostale bolnice za estetsku hirurgiju u beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se