Plastična hirurgija Adonis - Beograd

Trebevićka 15, 11000 Beograd
Hirurgija
1304 Pregleda

Bolnica Adonis je specijalna bolnica za plastičnu, estetsku i rekonstruktivnu hirurgiju. Koncept poslovanja bolnice se bazira na savremenim hiruškim dostignućima koja se upotpunjuju redovnim učešćima na svetskim i domaćim kongresima, simpozijumima i predavanjima. Redovno praćenje svetskih tokova u cilju pružanja vrhunskih zdravstvenih usluga podrazumeva i njihovo što ranije uvođenje u rad bolnice Adonis. To je put stalne izgradnje. Veliki doprinos tome, pored stručnog tima, ima i sam položaj bolnice, koja se nalazi u jednom prelepom, vrlo frekventnom i urbanom delu grada, kao što je Banovo Brdo, koje ima izvanrednu putnu mrežu, što bolnicu čini lako dostupnom i vrlo posećenom. Sam objekat je lepe arhitektonske forme, prostran, sa puno svetlih, pastelnih boja koje deluju toplo i domaćinski.

Najjača reklama bolnice Adonis su zadovoljni pacijenti a najbolje je opisuju sledeći principi: diskrecija, ljubaznost, razumevanje i opšta spremnost i stručnost zaposlenog tima. U kontaktu sa osobljem bolnice Adonis osetićete sigurnost, Vaše poverenje će zadobiti njihov dugogodišnji uspešan rad.

Izdvojićemo neke od operacija koje se vrše u bolnici Adonis: face lifting, korekcija nosa, ušnih školjki, očnih kapaka, bora. Uvećanje usana, podizanje obrva, povećanje, podizanje, smanjenje i rekonstrukcija dojki, ginekomastija dojki, abdominoplastika, liposukcija (potkolenice, zadnjice), regulisanje anomalije usne i nepca, transplatacija kose.

Upotreba botoksa je u poslednje vreme u ekspanziji kako u svetu, tako i kod nas. U bolnici Adonis se dobijaju fantastični rezultati kad je u pitanju regija čela, glabelarna regija i bore oko očiju prema slepoočnoj regiji. Ređe se koristi za korekciju nabora na nosu i usnama dok su rezultati kod upotrebe botoksa na vratu zadovoljavajući.

U specijalnoj bolnici za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju Adonis se hirurški odstranjuju svi tipovi tumora kože bilo benigne ili maligne prirode, ukoliko za to postoje indikacije (melanomi, mladeži, pigmentne lezije, hemangiomi, epiteliomi, veruke, papilomi...)

 

Želite da postavite Vašu bolnicu za estetsku hirurgiju na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Pregled je besplatan, dođite i uz konsultaciju sa eminentnim stručnjacima unapredite svoj izgled. Svoju posetu bolnici Adonis zakažite na sledeće brojeve telefona: 0113542785, 062404564.

Pogledajte i šta nude ostale bolnice za estetsku hirurgiju u beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se