Specijalna bolnica za estetsku, rekonstruktivnu i plastičnu hirurgiju Diona - Beograd

Sazanova 29, 11000 Beograd
Hirurgija
1362 Pregleda

Diona je dobro opremljena bolnica, u centru grada, koja se izdvaja od ostalih po stručnosti i timskom radu plastičnih hirurga sa onkolozima i radiolozima, ORL, maxilofacijalnim i opštim hirurzima. Ljubaznost osoblja i luksuzna opremljenost bolnice učiniće Vaš boravak i operaciju jednostavnom i prijatnom.

Estetska hirurgija podrazumeva proces ulepšavanja Vašeg fizičkog izgleda ali takođe i poboljšava Vaše samopouzdanje, a time i kvalitet Vašeg života. Bez obzira da li se radi u estetske ili rekonstruktivne svrhe, izboriti se sa vidljivim znacima starenja ili povratiti samopuzdanje znači značajno promeniti svoj život na bolje. Umeće hirurgije i vešte ruke, zajedno sa obrazovanjem i iskustvom, uz pomoć napredne tehnologije, daju vrhunske estetske rezultate i zadovoljne pacijente. Ono što bolnicu Diona izdvaja od mnogih jesu sposobnost i nastojanje da stvore i povrate prirodnu lepotu i izgled ali, i realnost u tome šta je moguće a šta ne. U Dioni dobijate individualni pristup, savremene hirurške veštine i svu pažnju posvećenu Vašoj udobnosti i sigurnosti.

Dobro informisan i zbrinut pacijent je i zadovoljan pacijent. Doktori će uvek detaljno obavestiti pacijenta o svim mogućnostima estetskih operacija i intervencija, upoznajući ga sa operativnim zahvatom, oporavkom i mogućim komplikacijama. Pacijentu se pruža najviši nivo nege ne samo u smislu fizičkog zbrinjavanja, već i psihološkog, što je u oblasti estetske hirurgije od izuzetne važnosti. Bolnica Diona Vam omogućuje najnovije estetske hirurške metode: radiotalasima (uklanjanje bradavica, papiloma, mladeža i raznih promena na koži i sluzokoži), laserom (uklanjanje bora-dermoabrazija), ultrazvukom (uklanjanje viška masti i zatezanje kože tela i lica-ultrazvučna liposukcija).

Diona se s pravom svrstava u elitne evropske bolnice. Ima više komfornih apartmana, salon za masažu i fizioterapiju, prijemni deo, specijalizovane ordinacije, previjalište i operacione sale sa najnovijom medicinskom opremom. Bolnica Diona je jedinstvena po tome što se operacije izvode u različitim vrstama lokalne, blok anestezije, periduralne analgezije, analgosedacije i opšte anastezije. Pacijent je budan, pokretan i bez bolova. Već dva sata nakon intervencije pacijent napušta bolnicu i vraća se svakodnevnim aktivnostima.

 

Želite da postavite Vašu bolnicu za estetsku hirurgiju na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Sve potrebne informacije o radu bolnice za estetsku hirurgiju Diona dobićete ako pozovete brojeve: 011 2443002 i 0652443002.

Pogledajte i šta nude ostale bolnice za estetsku hirurgiju u beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se