Waldorf vrtić - Beograd

Miloja Zakića 21
Obdaništa
3070 Pregleda

Valdorf Vrtić počeo je sa ovogodišnjim radom, a upis je u toku. Posetili smo ovaj zaista impresivan vrtić i odlučili da ga postavimo u vrh sekcije vrtići obzirom da se svojim kvalitetom, brigom o detetu, kao i samim pristupom (organska ishrana, holistički pristup detetu, zaštitom dece od komercializacije, i sl.) ističe medju svim vrtićima na našim prostorima.

LOKACIJA

Vrtić se nalazi u naselju Filmski grad, ulica Miloja Zakića 21, u blizini DIF-a i bazena. Ulaz u ulicu je iz Kneza Višeslava, ili iz Žarkova. Tridesetak metara od kuće je stanica autobusa 57 a na 7-8 minuta hoda od kuće su stanice autobusa 23 i 53 sa jedne strane i autobusa 37 sa druge strane. Ispred kuće je veliki parking prostor a iza kuće čarobno dvorište u kojem ima mesta za igru, za ograđeni deo sa peskom i za bašticu u kojoj gajimo cveće i povrće. Stan je u visokom prizemlju, površina 130 kvadratnih metara, a prostorije su raspoređene namenski za Valdorf vrtić:- Velika i divno opremljena kuhinja u kojoj deca učestvuju u pripremi užine, pranju sudova i drugim kućnim poslovima, povezana je sa trpezarijom i dnevnim boravkom – svetao, velik prostor u kojem se deca igraju, druže, pevaju, sviraju, slikaju, crtaju, rade ručne radove, vežbaju koordinaciju i motoriku, slušaju priče, izvode lutkarske predstave... Iz tog prostora se izlazi na ogromnu natkrivenu terasu koju koristimo za igru.- Posebna, velika, svetla soba za spavanje i odmor- Kancelarija- Soba za sastanke, konsultacije...- Kupatilo i WC za decu- WC za odrasle.

Iza kuće je divna bašta sa senikom u kojem se sedi, užina, druži, razgovara... U gornjem delu bašte je kapija kroz koju se ulazi u šumu. Naša Olja je već pronašla razna čarobna mesta za istraživanje i pravljenje posebnih kutaka U stanu je centralno grejanje, veoma je svetlo, drvenarija je kvalitetna, parket je odličan...

Vi ste svakako dobrodošli da dođete da vidite prosto. Potrebno je da se javite na 063 869 6402 za zakazivanje termina. Zvaničan upis je u toku, pa vas molimo da ih što pre kontaktirate, ukoliko želite da upišete svoje dete. Pri upisu, roditelji svakog deteta će dobiti Informator sa raznim korisnim informacijama vezanim za rad vrtića i Valdorf pedagogiju, plan aktivnosti, datume praznika i odmora kada vrtić neće raditi itd. 

RADNO VREME Vrtić radi od 8-17 časova. Glavni deo programa je od 9:00-13:30, nakon čega sledi spavanje/odmor i popodnevno druženje. U toku prvog meseca nudimo mogućnost da deca u vrtiću borave samo do 13:30, radi privikavanja, po smanjenoj ceni. Nakon prvog meseca, cena je puna, bez obzira da li deca borave ceo dan u vrtiću ili ne.

Kontakt: Sanvila Domic 063 869 6402

CENA
Cena boravaka u vrtiću je bila u trenutku naše posete 200 evra mesečno, no postoji niz popusta tako da Vas savetujemo da ih pozovete. Npr. ukoliko dvoje dece iz porodice pohađaju vrtić, cena za mlađe dete je umanjna za 50%. Uplate se vrše na početku meseca, do 5. u mesecu. U toku prvog meseca, za decu koja u vrtiću borave samo pre podne, plaća se umanjena cena. Upisnina je 50 evra, plaća se pri upisu deteta u vrtić i ona nije sastavni deo iznosa koji se uplaćuje za prvi mesec, već se dodaje na taj iznos. Cena boravka u vrtiću uključuje doručak, dve užine i ručak, materijale za rad (boje od prirodnih materijala, pčelinji vosak, vunu, svilu...) i program učenja engleskog kroz igru dva puta nedeljno. Hrana je najvećim delom organska. Male grupe uz koje se u svakom trenutku biti dve vaspitačice.

Adresa:Miloja Zakića 21
Lokacija: Filmski Grad

Koktakt osoba: Sanvila Domić 0638696402

Pogledajte i šta nude ostali vrtići.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se