Privatni vrtić Kuća mašte - Beograd

Generala Mihajla Nedeljkovića 153
Obdaništa
1108 Pregleda

Kuća mašte je vrtić koji u isto vreme funkcioniše kao jaslice, dnevni i poludnevni boravak za decu do 7 godina. Ovo takođe može da bude i mesto produženog boravka za školsku decu od I do IV razreda osnovne škole. Učiteljice iz osnovne škole kroz moderne načine rada asistiraju školarcima u izradi domaćih zadataka i savladavanju školskog gradiva.

Program rada u jaslicama podrazumeva zadovoljavanje bazičnih dečijih potreba ali i potrebu za igrom, čulnom stimulacijom, saznavanjem i otkrivanjem.

Rad u vrtiću podrazumeva rad u dve grupe: srednjoj (3-5 godina) i starijoj (5-7 godina). Program rada je sastavljen u saradnji sa vaspitačima i pedagozima, na osnovu smernica koje preporučuju NTC sistem učenja koji primenjuje MENSA, Ministarstvo prosvete Srbije i deklaracija UN-a. Kroz brojne aktivnosti i radionice pozitivno se podstiče razvoj dečije kreativnosti i intelekta. Potencijali dece se razvijaju didaktičkim igrama, radionicama i školicama, korišćenjem Montesori materijala.

Neke od radionica su školice engleskog, sporta, muzike i likovna radionica. Ozbiljna pažnja se posvećuje razvoju govora ( kako artikulacije tako i rečnika), predškolci se uče osnovama pisanja i pripremaju se za odlazak u školu.

Vrtić Kuća mašte organizuje jednodnevne izlete, na kojima se deca upoznaju sa raznim zanimanjima, širom i užom okolinom. Ovaj vrtić je najvažniji deo društvenog vaspitanja dece, prvo maštanje koje se pamti i voli, kroz koje deca stasaju u savremene princeze i prinčeve, kroz igru odrastaju i uče.

 

 

Želite da postavite Vaš vrtić na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Ukoliko iznenadno imate nekih obaveza, dete možete ostaviti u Kući mašte na nekoliko sati i ono će biti uključeno u redovan program rada. Radno vreme je od 7 do 18h a po dogovoru može biti i 00-24h. Po potrebi, Kuća mašte obezbeđuje prevoz tj.organizuje odvođenje i dovođenje dece iz škole. Dogovorite se na telefone: 011 3177499 i 064 1731561.

Pogledajte i šta nude ostali vrtići.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se