Dečiji vrtić Zvezdice - Beograd

Bilećka 61
Obdaništa
729 Pregleda

Privatni vrtić Zvezdice je baziran na programu koji je verifikovan od strane Ministarstva prosvete i sporta i namenjen je deci uzrasta od prve do sedme godine života, sa mogućnošću izdavanja potvrde za upis u školu. Uz međusobno dobar kontakt porodice i vrtića, dete se razvija u komunakitivnu, kreativnu i maštovitu osobu.

 

U dečijem vrtiću Zvezdice Vaši mališani mogu pohađati neke od sledećih fakultativnih aktivnosti: veronauku, engleski jezik, časove glume i kompjutera, vajarsku akademiju ili ples. Grupe su struktuirane po uzrastu, broje do 10 mališana, što doprinosi kvalitetu komunikacije i ukupnog pedagoškog rada. Sadržaji, metode, sredstva i organizacija aktivnosti koncipirani su tako da dete nijednog trenutka ne bude prepušteno samo sebi, da se stalno održava njegova pažnja kao i da postoji neprekidna interakcija među decom i stručnim timom. Aktivnosti se izvode savremenim i u praksi potvrđenim metodama uz korišćenje najmodernijih sredstava za edukaciju: video i audio kaseta, panoa, slagalica, filmova i kompjutera. U zavisnosti od sadržaja aktivnosti u radu sa decom učestvuju i spoljni stručni saradnici.

Ono što Zvezdice izdvaja od ostalih vrtića u Beogradu je odnos prema tehnologiji i savremenim načinima komunikacije. Već smo pomenuli da organizuju računarsko odrastalište- mali računarski centar gde deca uče osnovne stvari o korišćenju računara. Za roditelje je napravljen sajt gde mogu da se upute o sadržaju mesečnog i nedeljnog programa aktivnosti, nedeljnom jelovniku kao i o svemu onome što bi mogli da vežbaju sa detetom kod kuće. Svakoga dana u određeno vreme roditelji sa svog radnog mesta, kuće ili inostranstva mogu direktno da vide šta njihovo dete u tom trenutku radi, da li se igra, šta uči. Ovakav vid komunikacije je jedinstven kod nas.

Za roditelje se svakog trećeg meseca organizuje javni čas – priredbe koje su prezentacija svega što je urađeno u toku prethodnih meseci u skladu sa sadržajima i planovima aktivnosti po programu rada. Inače, sve aktivnosti se organizuju od ponedeljka do četvrtka, dok je petak "dan iznenađenja". Tada su predviđeni: izleti na Adu Ciganliju, Kalemegdan, Košutnjak, u pozorišta, muzeje, žurke, modne revije...

Vrtić Zvezdice za svoje polaznike organizuje rođendanske proslave, izlete, zimovanja i letovanja.

 

 

Želite da postavite Vaš vrtić na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

O programima kao i načinu upisa u vrtić Zvezdice raspitajte se na: 060 6408815, 011 3972844 ili 011 2469641.

Pogledajte i šta nude ostali vrtići.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se