Vrtić Družionica maštaonica - Beograd

Gradski park 2, hala Pinki, II sprat
Obdaništa
673 Pregleda

Privatni vrtić i predškolska ustanova Družionica maštaonica je prvi vrtić u Zemunu sa nekonvencionalnim oblikom rada. Drugačiji su zato što primaju roditelje u igru, što ružne reči bacaju u kantu, poštuju jedni druge i najvažnije, zato što mališani plaču ali ne kad dolaze nego kad odlaze iz vrtića Družionica maštaonica.

Stručni tim ovog privatnog vrtića čine vaspitači i saradnici: diplomirani logoped, profesori muzičke i fizičke kulture i engleskog jezika, balerina, majstori kapuere, plesa, karatea i dramska umetnica. Velika prednost je što je tim stalan tako da nema nepotrebnih navikavanja i privikavanja na nove vaspitače i edukatore.

Vaspitno-obrazovni rad u Predškolskoj ustanovi ostvaruje se u dve grupe, mešovitoj i pripremnoj za školu. Tamo sve vrvi od poligona, mozgalica, zagonetki, lavirinata, rebusa. Između ostalog, deca se uče rešavanju logičkih problema, snalaženju u prostoru, i pričanju po slikama.

Programi su namenjeni mališanima od tri do sedam godina, boravak je od 8 do 16h. Za drugare kojima je ovo predug interval, omogućeno je da u Družionici maštaonici provedu vreme od 10 do 14 h kada su na programu organizovane aktivnosti.

Vikendima se u privatnom vrtiću Družionica maštaonica organizuju proslave i rođendani. Možete iznajmiti samo prostor ( 200 metara kvadratnih) ili i animaciju.

Kreativnost, maštovitost i ljubav prema različitim oblicima umetnosti se razvija kroz osmišljene programe u vrtiću ali je ohrabruju u pospešuju i redovne posete različitim manifestacijama i ustanovama kulture. Deca iz vrtića Družionica maštaonica su redovni učesnici na Dečijem oktobarskom salonu u Muzeju primenjene umetnosti i na Festivalu svetlosti. Zajednički uživaju u predstavama pozorišta Pinokio i Boško Buha, odlaze u goste kod drugara u igraonicu Kockicu, ili u muzičku školu Kosta Manojlović.

 

 

Želite da postavite Vaš vrtić na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Period odrastanja i pripreme za školu je mnogo lepši ako ga Vaša deca provedu maštajući i učeći u zemunskom vrtiću Družionica maštaonica. Za sve detaljnije informacije pozovite 011 3771541.

 

Pogledajte i šta nude ostali vrtići.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se