Vrtić Kamičak i drugari - Beograd

Vinogradarska 35, Nehruova 76
Obdaništa
1166 Pregleda

Kamičak i drugari pomaže Vašim mališanima da odrastu i da se na pravi način, što brže i bezbolnije uključe u kolektiv. Zaposleno stručno osoblje forsira aktivnosti koje interesuju Vaše dete. Dakle, svakom mališanu prilaze individualno i prave program koji upravo njemu odgovara. Vaspitači naglašavaju saradnju među decom a ne takmičenje.

Kamičak i drugari rade kao jasleni i predškolski objekat. Za najmlađe drugare je pripremljen program aktivnosti kojim se razvijaju motorika, muzički, fizički i likovni talenti. Akcenat je na senzorno percepitivnom razvoju.

Za predškolski uzrast vrtić Kamičak i drugari organizuje usmerene aktivnosti iz oblasti muzičkog, likovnog i fizičkog vaspitanja, razvoj govora i engleskog jezika. Priprema za školu počinje učenjem početnih matematičkih pojmova i upoznavanjem sa okolinom, prirodom i društvom. Takođe, predškolci uče osnove saobraćaja i pravila ponašanja najmlađih učesnika u saobraćaju.
Napominjemo da su svi programi uračunati u cenu vrtića (bez naknadnog doplaćivanja).

Radni dan u vrtiću Kamičak i drugari počinje već u 7h a završava se u 17:30 h. Na ovaj način izašlo se u susret roditeljima i sve dužim radnim vremenom koje im današnji život nameće.
Za vreme koje deca provedu u vrtiću obezbeđena su im tri obroka koja se spremaju u konsultaciji sa nutricionistima. Ako vremenske prilike to dozvole, najlepši deo dana su slobodne aktivnosti u prelepom dvorištu objekta.

Dečiji vrtić Kamičak omogućava i proslavu rođendana.

 

 

Želite da postavite Vaš vrtić na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Od nedavno je otvoren i novi objekat Kamičak 2 na Novom Beogradu u Nehruovoj ulici.

Sve potrebne informacije saznajte na brojevima 011 2287380 i 060 0512969.

Pogledajte i šta nude ostali vrtići.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se