Butik muške konfekcije ZID 2 - Beograd

Obilićev venac 18-20, lokal 3.1, 11000 Beograd
Butici
117 Pregleda

Ukoliko spadate u moderne džentlmene sa istančanim ukusom onda je ZID 2 pravo mesto za Vas. Ovde ćete pronaći stil koji će Vas izdvojiti od ostalih. U butiku muške garderobe ZID 2 možete kupiti kvalitetna poslovna muška odela, ceremonijal odela, smokinge i frakove za posebne prilike kao što su venčanja, mature, prijemi, kokteli, promocije i scenski nastupi. Širok je spektar ponuđenih kvalitetnih, modernih i klasičnih košulja za smoking, sa manžetnama. Za nešto malo mlađu gospodu ili onu stariju ali smeliju, ponuđene su i atraktivne strukirane košulje.

Muška galanterija i asesoari su vrlo bitni detalji koji upotpunjuju sliku o dobro obučenom muškarcu. Upravo zbog toga butik ZID 2 u svom asortimanu ima kožne kaiševe, tregere, kravate, leptir mašne, dugmad za manžetne, broševe, cirkone i igle za kravate, čarape, veš...

Pored navedene ponude, primaju i posebne porudžbine ukoliko imate posebne želje ili potrebe za velikim brojevima, produženim ili skraćenim modelima i ostalim modnim detaljima. Takođe, možete poručiti odelo i košulju u Vašoj veličini, druge boje ili dezena, a postoji mogućnost da poručite i frak.

ZID 2 je uvoznik poznatih firmi- Paul and Becker, Morandi Bocci, Gioberti, Carlo Potti i Zecca. Njihova odela su izrađena isključivo od prirodnih materijala-zimi je to 100 odsto vuna, leti pamuk i viskoza. Najnovije kolekcije ovih trendi odela prate liniju tela, modeli su strukirani, sa kosim džepovima i šavovima oko revera.

U odnosu na druge butike muških odela u Beogradu, ovaj salon ima izuzetno veliki izbor tregera za pantalone. Kao neku vrstu kurioziteta i potvrde kvaliteta, ističemo da su finalisti Prvog glasa Srbije nosili ZID 2 odela. Salon ekskluzivnih muških odela ZID2 redovno izlaže svoje artikle na Sajmu venčanja u Beogradskoj areni.

Radno vreme je od 10 do 20h, subotom od 10 do 17h.

 

 

Želite da postavite Vaš butik na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Sve detaljnije informacije o butiku muške konfekcije ZID 2 saznajte na broju 011 3281806.

Pogledajte i šta nude ostali butici.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se