Butik muških odela Inkognito moda - Beograd

Jurija Gagarina 149 A, TC Piramida, I sprat, lokal 49, 11000 Beograd
Butici
239 Pregleda

Kvalitet, moda i udobnost je ono što ćete naći u butiku muških odela Inkognito moda. Pored muške konfekcije svih vrsta, bave se i prodajom pratećih detalja koji su svakom savremenom muškarcu sastavni deo odevanja: kaiševa, kravata, ukrasne dugmadi, ukrasnih igala za kravate, šaleva...

Inkognito od ostalih butika muških odela u Beogradu izdvaja to što na jednom mestu možete naći sve za buduće mladoženje. Šta obući za jednu tako svečanu priliku kao što je venčanje je pitanje koje svima teško pada. Muškarcima, generalno, odabir odeće za svaku priliku predstavlja problem a venčanje je nemoguća misija. Međutim, u butiku Inkognito možete da se opustite jer će Vam ljubazno osoblje otkriti sva pravila odevanja i sitne cake kojima ćete prikriti sve nedostatke a istaći ono čime ste zadovoljni u svom izgledu. Priuštite sebi takvo odelo u kome će najvažniji dan proteći udobno, bez kompikacija i u kome ćete se jednostavno dobro osećati. Odelo treba da odgovara karakteru, zanimanju i društvenom položaju, da ono bude u skladu sa vašim „ja“. Ovde ćete naučiti veštinu pronalaženja odela koje najbolje pristaje Vašoj konstituciji.

Dobar izgled je zagarantovan ukoliko ne zaboravita da uskladite boju odela sa propratnim delovima: košulja sa kravatom i cipelama.

Garderoba koja se prodaje u Inkognito butiku mode je najboljeg kvaliteta, odela su pravljena od 100 procentno vunenog materijala, košulje su 100 odsto pamuk pri čemu je, osim kvaliteta materijala, akcenat stavljen i na izradu kragne i dugmića.

Pošto je saten čest izbor kad su svečanosti u pitanju, na ovom mestu možete pronaći bogatu ponudu satenskih prsluka, satenskih pojaseva ili satenskih leptir mašni. Takođe, možete se odlučiti ili za prsluk sa marama kravatom ili košulju sa pačijom kravatom.

Stilisti tvrde da su ukrasne maramice u džepu na odelu tačka na „i“. Odražavaju vašu individualnost a pravim izborom mogu da ožive izgled odela. Mogu da budu od istog materijala kao kravata ili prsluk koji ćete nositi. Najbitnije pravilo je da budu u skladu sa bojom kravate.

Inkognito odela nosile su mnoge poznate ličnosti ili glumci u popularnim serijama.

 

Butik muške mode Inkognito je spremio poklon izneneađenje za one koji pošalju fotografije sa venčanja gde je mladoženja obučen u Inkognito stilu. Možda mi možemo pomoći u ocenjivanju, pošaljite fotografiju i na našu FB stranu: https://www.facebook.com/belgradeeye

 

Želite da postavite Vaš butik na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

O cenama i ponudi butika Inkognito raspitajte se na telefone:011 3176652 i 063318038.

Pogledajte i šta nude ostali butici.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se