Butik Famma - Beograd

Bulevar Kralja Aleksandra 46, 11000 Beograd
Butici
178 Pregleda

Odavno je Italija sinonim za visoku modu. Otvaranjem butika Famma postala nam je u svakom trenutku dostupna i u Beogradu. U ponudi su najkvalitetniji modeli italijanske ženske obuće i odeće i kožne galanterije poznatih proizvođača kao što su: Primadonna, Ormes, D€™ipolito... Tek uz dobro uklopljene detalje možete reći da je Vaš outfit potpun tako da je Famma pripremila i bogat izbor kožne galanterije: torbi, kaiševa i novčanika.

Kupovina garderobe u butiku Famma će vam omogućiti da budete u trendu ali u isto vreme i originalni i svoji. Ukoliko želite da značajne datume u svom životu kao što su venčanja, mature i druga slavlja upotpunite modernom i kvalitetnom obućom i odećom, posetite Fammu. Uverićete se da na ovom mestu postoji sve što je potrebno poslovnoj, modernoj ili ženi sa stilom. Pored ekskluzivnih modela haljina za svečane prilike iz ponude izdvajamo: majice, košulje, pantalone (lan, džns), sakoe, šorceve, suknje i komplete.

Vlasnica butika Famma redovno posećuje sajmove mode u Italiji kako bi na najbolji mogući način pratila trendove i uspešno odgovorila potrebama i najzahtevnijih klijenata. Takođe, organizuje i izložbe na Sajmu mode u Beogradu.

Famma je spremna i za saradnju sa maloprodajnim objektima-ukoliko želite da u svojim radnjama kupcima ponudite modele poznatih italijanskih brendova od najkvalitetnijih tkanina prepoznatljivog stila, kontaktirajte butik Famma. Ostvarićete saradnju na obostrano zadovoljstvo, sigurno, jer Famma ima dugogodišnje iskustvo na polju veleprodaje ženske obuće, odeće i kožne galanterije.

 

 

Želite da postavite Vaš butik na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Po pristupačnim cenama možete izgledati svetski ako ispratite Fammine sezonske akcije na kojima artikli budu i 50 odsto jeftiniji. Raspitajte se na brojevima telefona 011 3239 123 i 064 3000626.

Pogledajte i šta nude ostali butici.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se