Ženska garderoba Kikiriki - Beograd

Roze Luksemburg 2A, TC Piramida II/103, 11000 Beograd
Butici
845 Pregleda

Turska robna marka Kikiriki zauzima zavidan položaj u sferi ženske konfekcije. Dobru poziciju i popularnost su zaslužili kako povoljnim cenama tako i nesumnjivim kvalitetom. U fabrici u Turskoj se nedeljno proizvede 40-ak modela koji se plasiraju u USA, Holandiju, Srbiju, BIH i širom Evrope a tendencija im je da otvore zastupništva širom sveta.

U butiku ženske garderobe Kikiriki u Beogradu možete pronaći bluze, majice, bolera, pantalone, helanke, kombinezone, tunike, komplete, košulje, džempere, kape, sakoe, suknje, šorceve i kupaće kostime. Takođe, Kikiriki je spremio za Vas ekskluzivne večernje modele i haljine za dnevne varijante i poslovne žene. Sva garderoba je modernog dizajna i aktuelnih boja.

U butiku ženske garderobe Kikiriki važi pravilo da je „moda“ mnogo više od samih stvari-garderobe, moda je umetnost odevanja i Vaš lični stil. Svaka žena će biti jedinstvena, neponovljiva i zapažena kada izabere svoju kombinaciju boja koja je uklopljena sa njenom ličnošću. Nekad nije baš lako doneti odluku za koji komad garderobe se odlučiti. Butik Kikiriki izlazi u susret svojim klijentkinjama tako što im omogućava da kupuju online. Natenane, iz svog doma možete dobro odmeriti svaku stvar i izabrati onu koja će Vam odgovarati na svaki način.

 

Odavno smo o turskoj konfekciji prestali da mislimo kao o jeftinim kopijama poznatih robnih marki. Danas je to garderoba zavidnog kvaliteta. Kakvi su vaši utisci? Podelite sa nama na: https://www.facebook.com/belgradeeye

 

Želite da postavite Vaš butik na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Osim maloprodajnog objekta u Piramidi II, Kikiriki svet obuhvata i veleprodaju. O saradnji sa njima, cenama i asortimanu možete saznati ako ih posetite ili pozovete neki od sledećih brojeva telefona: 0113056146, 011 2285469, 0653056147.

Pogledajte i šta nude ostali butici.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se