Parfimerija Sephora - Beograd

Knez Mihajlova 14-16; Delta City lokal 141; TC Ušće
Parfimerije
39816 Pregleda

Sephora parfimerije su među najpoznatijim svetskim lancima parfimerija. U Beogradu posluju na tri lokacije od kojih je ona u Knez Mihajlovoj ulici najveća radnja ovog tipa u Srbiji.
Sephora očekuje kupce spremna da zadovolji najprefinjenije i najambicionije želje nudeći širok asortiman proizvoda za negu kože, šminku, parfeme, kupke, preparate za negu tela i kose i mnoge druge.

Od ostalih parfimerija ih izdvaja ekskluzivno pravo prodaje inovativnih proizvoda Jimmy Choo, StriVectin, Dr.Brandt, Too Faced, Benefit...Takođe, ovde možete pronaći Shiseido, La praire, Biotherm, Kenzo, YSL, Lancome, D&G, Chanel i Clinique proizvode. I sama Sephora ima svoju liniju kozmetike koja je prilagođena svačijem džepu, povoljnija od pomenutih brendova a ipak kvalitetna.

Sve Sephorine radnje imaju standardizovan izgled, od određenog kolorita, do rasporeda proizvoda (pink-ženski parfemi, narandžasta-muški parfemi, zelena-odabrani proizvodi za negu kože, plava-ekskluzivni proizvodi za negu kože).To će Vam znatno uštedeti na vremenu i pojednostaviti potragu za određenim artiklom. Parfemi su prikazani jasno i jednostavno prema abecednom redu.

Parfimerija Sephora je mnogo više od prodajnog mesta-ona je mesto gde kupci dolaze da uživaju, gde će dobiti personalizovanu uslugu, gde mogu da otkriju najnovije proizvode i probaju ih, gde će dobiti prijateljski savet o nezi i make up trendovima.

Tajna Sephore je strast i entuzijazam u službi lepote.

 

Želite da postavite Vašu parfimeriju na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

O kompletnoj ponudi i svim ostalim detaljima koji Vas interesuju u vezi sa parfimerijom Sephora, raspitajte se na telefone: 011 3129535, 0112602037.

Pogledajte i šta nude ostale parfimerije u beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se