Parfimerija Diva - Beograd

Jug Bogdanova 2a; Palmira Toljatija 5; Bulevar Mihaila Pupina 10; Tošin bunar 30
Parfimerije
1781 Pregleda

„Original je uvek jeftiniji“ je moto koji se poštuje u parfimerija Diva. Artikli koji se nalaze u njihovoj radnji su uglavnom italijanskog porekla, rađeni za evropsko tržište, sa deklaracijom uvoznika čime se garantuje kvalitet i originalnost proizvoda. Takav pristup je ovoj beogradskoj parfimeriji obezbedio dvodecenijsko uspešno poslovanje.

Parfimerije Diva svojim kupcima izlaze u susret širokim asortimanom, visokim kvalitetom robe i usluga i pristupačnim cenama. Osnovane su 1990. godine i posluju u okviru preduzeća za unutrašnju i spoljnu trgovinu „Son Trade“ na četiri lokacije u Beogradu.

Najveću pažnju posvećuju programu Paglieri (kolekcije Felce Azzura i Cleo) za koji su ovlašćeni distributeri za Republiku Srbiju i Republiku Crnu Goru tako da za njih imaju najpovoljnije cene. Osim ovog brenda u parfimerijama Diva možete kupiti linije za ličnu higijenu Elvive i Angelica, za higijenu kuće (Dash, Dixan, Finish, Vernel, Cocolino, Mastro Lindo, Ross, Aiax). Ako kupujete dekorativnu kozmetiku, odaberite između brendova Bella oggi, Max factor, Clifornia, Corelle, Nouba, Layla...

Nezaobilazna stavka u asortimanu su kvalitetni parfemi: Armani, Azzaro, Bvlgari, Burberry, Christian Dior, Cartier, Chanel...

Parfimerije Diva obezbeđuju poklone za stalne mušterije. Mislilo se i na kupce koji ne dolaze redovno- kafa u poslatičarnici Priča u Pop Lukinoj 15 je poklon koji ćete dobiti ako kupite proizvode u vrednosti većoj od 1000 dinara. Za kupovinu u iznosu više od 2000 dinara dobićete dezodorans Felce Azzurra. Ako potrošite više od 5000 dinara takođe dobijate poklon ali on ostaje iznenađenja, dok je za kupovinu u iznosu većem od 10.000 dinara Vaš poklon jedan od parfema.

Svakog meseca parfimerije Diva omogućavaju popust od 15% na sve proizvode. Postoji i mogućnost odloženog plaćanja.

.

 

Želite da postavite Vašu parfimeriju na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

O svim akcijama, popustima ili eventualnim poklonima, kao i o asortimanu parfimerija Diva, pozovite sledeće brojeve telefona: 0112621282, 0112600280, 0113116382, 0113160670.

Pogledajte i šta nude ostale parfimerije u beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se