Parfimerija Jasmin - Beograd

Terazije 35, 11000 Beograd
Parfimerije
1414 Pregleda

Jasmin parfimerija je kuća od tradicije i poverenja koja je prisutna na tržištu skoro 50 godina.

Brend sa ovako dugom tradicijom je pravi izbor kad želite da kupite sebi ili nekome za poklon šminku, kremu, parfeme...Možete ih naći na jednoj od 18 lokacija u Beogradu a ima ih i u unutrašnjosti Srbije.

Jasmin parfimerije su omiljene kod kupaca jer imaju testere skoro za sve proizvode, tako da možete isprobati šta želite i uvek ćete znati šta zapravo kupujete. Od kozmetičkih preparata ovde možete pronaći: Deborah, Loreal, Max Factor, Collistar, Decleor, Artdeco, zatim ekskluzivne linije kao što su- Shiseido, Kanebo ili Chanel. Ako birate parfeme- D&G, Guerlain, Versace, YSL, i još mnogi drugi…

Parfimerija Jasmin je za svoje kupce, tačnije za sve posetioce, pripremila besplatni Jasmin magazin. U njemu se obrađuju sve teme koje su u vezi sa lepotom, kozmetikom i zdravim životom. Između ostalog, tekstovi su o nezi kose i kože, o parfemima, šminkanju, novostima iz sveta medicine...Poznate ličnosti govore o svojim malim tajnama kad je dobar izgled u pitanju, o kozmetičkim markama koje koriste, daju savete i preporučuju različite preparate. Osim korisnih saveta, Jasmin magazin radovno obaveštava o mesečnim sniženjima, popustima i akcijama.

Ljubazno osoblje je uvek tu da Vam na licu mesta da stručni savet ili bilo kakvu pomoć oko širokog asortimana koji postoji u parfimeriji Jasmin. Ovde ćete svakako pronaći ono što Vam je potrebno da dostignete svoj ideal lepote i negovanog izgleda.

 

Želite da postavite Vašu parfimeriju na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Sve potrebne informacije koje Vas zanimaju u vezi sa parfimerijom Jasmin, dobićete ako pozovete sledeći broj telefona: 011 3035418.

Pogledajte i šta nude ostale parfimerije u beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se